Le Petit Marseillais - New Shower Gels


 Η Le Petit Marseillais αφουγγράζεται τις ανάγκες του καταναλωτικού κοινού και εξελίσσεται, δημιουργώντας τρία ολοκαίνουργια αφρόλουτρα, σε μικρότερες και πιο οικονομικές συσκευασίες! Οι νέες συσκευασίες έχουν βελτιωμένη εμφάνιση, προσφέρουν μεγαλύτερη ευκολία στη χρήση και περιέχουν 250ml! Οι μυρωδιές μαγικές, ικανές να μας ταξιδέψουν στα ομορφότερα μέρη του κόσμου!

Le Petit Marseillais με Βούτυρο Καριτέ και Ακακία*: Περιέχει βούτυρο καριτέ, το οποίο βοηθά στην επανόρθωση της επιδερμίδας και ακακία, η οποία χαρίζει ένα γλυκό άρωμα! Εμπνευσμένο από την μαγευτική Τυνησία, με βαθύ αισθησιακό άρωμα, έχει γίνει η νέα αγαπημένη μου μυρωδιά και σίγουρα θα με συνοδεύσει στις καλοκαιρινές μου διακοπές, αφού το μέγεθός του είναι ιδανικό για ταξίδια!

Le Petit Marseillais Αφρόλουτρο με Έλαιο Αργκάν και Άνθη Πορτοκαλιάς*: Περιέχει έλαιο αργκάν, το οποίο χρησιμοποιούσαν από την αρχαιότητα οι γυναίκες της Ανατολής και είναι γνωστό για τις θρεπτικές και μαλακτικές του ιδιότητες και άνθη πορτοκαλίας, που είναι γνωστά για τις χαλαρωτικές τους ιδιότητες! Εμπνευσμένο από το εξωτικό Μαρόκο, με γλυκό αναζωογονητικό άρωμα, είναι ιδανικό για να μας χαρίσει στιγμές απόλυτης χαλάρωσης μετά από μια κουραστική ημέρα!

Le Petit Marseillais Αφρόλουτρο με Γάλα Αμυγδάλου και Μέλι*: Περιέχει γάλα αμυγδάλου, το οποίο χρησιμοποιείται από την αρχαιότητα για τις ενυδατικές του ιδιότητες και μέλι από την αγαπημένη μας Πελοπόννησο, το οποίο είναι ένα πολύτιμο ελιξήριο, γνωστό για τις καταπραϋντικές του ιδιότητες!


Πώς σας φαίνονται οι νέες συσκευασίες?
Χρησιμοποιείτε αφρόλουτρα Le Petit Marseillais?





6 comments:

  1. Όλα πρέπει να μυρίζουν πολύ ωραία! Γενικά μυρίζουν τέλεια τα Le Petit Marseillais!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Όντως μυρίζουν εκπληκτικά! Η βανίλια ήταν η αγαπημένη μου μυρωδιά από Le Petit Marseillais αλλά νομίζω πως πλέον έχω αδυναμία στο βούτυρο καριτέ και ακακία! :-)

      Delete
  2. Αφρόλουτρο δεν έχω πάρει. Σήμερα, όμως, αγόρασα το σαμπουάν με το γάλα αμυγδάλου! Μυρίζει πολύ ωραία, αλλά δεν το χρησιμοποίησα ακόμη!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Νομίζω πως οι νέες συσκευασίες είναι μια καλή αφορμή για να τα δοκιμάσεις! Θα μείνεις πολύ ικανοποιημένη! Αχ, κι αυτές οι μυρωδιές..δεν περιγράφονται!

      Delete
  3. Μυρίζουν υπέροχα, δεν ξέρω ποιο να πρωτοδιαλέξω! Οι μικρές συσκευασίες είναι βολικές και για διακοπές ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Οι μυρωδιές είναι φανταστικές! Εγώ έχω ξεχωρίσει το βούτυρο καριτέ και ακακία!! Σίγουρα θα πάμε μαζί διακοπές!!

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...