Korres - Live Your Myth in Greece


Αν μου ζητούσες να χρωματίσω την Korres με ένα μόνο χρώμα, ενστικτωδώς θα επέλεγα το γαλάζιο! Ένα χρώμα ταυτισμένο με την Ελλάδα, τον καταγάλανο ελληνικό ουρανό, τη θάλασσα και φυσικά τα πανέμορφα ελληνικά μας νησιά.. Δεν σου κρύβω ότι έχω ταυτίσει την Korres με τις ανέμελες καλοκαιρινές στιγμές, αφού χρησιμοποιώ το αντηλιακό μαλλιών και το after sun από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου! Αυτό όμως που αγαπώ περισσότερο στην Korres είναι πως δεν επαναπαύεται, εξελίσσεται διαρκώς και με κάνει να ανυπομονώ για κάθε νέο της λανσάρισμα! Ελληνικό καλοκαίρι με την Korres λοιπόν.. όπως πάντα!!


Κορίτσια στον ήλιο! Γιατί καλοκαίρι χωρίς ήλιο δεν γίνεται και για να μπορέσεις να απολαύσεις στο μάξιμουμ τις ευεργετικές του ιδιότητες, πρέπει να είσαι σωστά προστατευμένη! Η Korres αντηλιακή κρέμα προσώπου Κόκκινο Σταφύλι με φυτικά βλαστοκύτταρα από ένα σπάνιο είδος κόκκινου σταφυλιού, είναι μια κρέμα πολλαπλών δράσεων, αφού προσφέρει ενυδάτωση, υψηλή αντηλιακή προστασία με SPF50, αντιρυτιδική φροντίδα και προληπτική και επανορθωτική δράση κατά των πανάδων. Θα τη βρεις και σε tinted εκδοχή, για σένα που θέλεις να συνδυάσεις την αντηλιακή προστασία με την ομοιόμορφη όψη!
Στο ίδιο μήκος κύματος, το Korres αντηλιακό γαλάκτωμα σώματος Κόκκινο Σταφύλι με έλαιο από κόκκινο σταφύλι και εκχύλισμα Alaria Esculenta, προσφέρει υψηλή αντηλιακή προστασία με SPF50, προλαμβάνει τα σημάδια της πρόωρης γήρανσης, συσφίγγει και βελτιώνει την ελαστικότητα του δέρματος, ενώ παράλληλα το ενυδατώνει σε βάθος και βοηθά να αποκτήσουμε ένα ομοιόμορφο μαύρισμα.
Εννοείται ότι δεν πρέπει να ξεχάσεις το υπερ-αγαπημένο μου Korres Κόκκινο Αμπέλι αντηλιακό μαλλιών που προστατεύει από τις ακτίνες UV και εμποδίζει το ξεθώριασμα του χρώματος των μαλλιών.


Επιστρέφοντας από την παραλία, η περιποίηση έχει την τιμητική της και με τα κατάλληλα προϊόντα γίνεται πιο απολαυστική από ποτέ! Το Korres Κόκκινο Σταφύλι after sun γαλάκτωμα σώματος -ενισχυμένο με έλαιο από κόκκινο σταφύλι, εκχύλισμα Alaria Esculenta, προβιταμίνη Β5 και βούτυρο αβοκάντο- είναι ιδανικό για μετά την έκθεση στον ήλιο, αφού συσφίγγει και βελτιώνει την ελαστικότητα, ενώ παράλληλα ενυδατώνει σε βάθος, θρέφει και βοηθά στην καταπολέμηση της πρόωρης γήρανσης του δέρματος.

Σειρά έχει ένα προϊόν που κέντρισε το ενδιαφέρον μου από την πρώτη στιγμή και κυριολεκτικά μου έχει λύσει τα χέρια! Το Korres Pure Greek Olive θρεπτικό λάδι 3 σε 1 είναι ένα πολυχρηστικό, πολυτελές λάδι που προσφέρει εντατική θρέψη  σε πρόσωπο, σώμα και μαλλιά! Με 98,7% φυσικά συστατικά, πλούσιο σε βιολογικό εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο και ενισχυμένο με μείγμα βιταμινών C, E, F και ω-6 λιπαρών οξέων, εξασφαλίζει ενυδατωμένο, λαμπερό και ελαστικό δέρμα. Για ενισχυμένη ενυδάτωση προσώπου, μπορείς να προσθέσεις λίγες σταγόνες στην ενυδατική σου, ενώ για να χαρίσεις λάμψη και απαλότητα στα μαλλιά σου και παράλληλα να αντιμετωπίσεις το φριζάρισμα,  εφάρμοσε λίγες σταγόνες στις άκρες των μαλλιών σου! Με εξέπληξε η μη λιπαρή σύστασή του και η γρήγορη απορρόφηση και λάτρεψα το διακριτικό άρωμά του! 

Η συλλογή Pure Greek Olive αποκτά και δύο νέες, δροσερές και άκρως αναζωογονητικές κολόνιες, εμπλουτισμένες με εκχύλισμα φύλλων ελιάς και ενεργή αλόη, για τόνωση και αίσθηση φρεσκάδας. Λουίζα -ή αλλιώς Verbena- με άνθη λουίζας και εσπεριδοειδή και Άνθη Ελιάς -ή αλλιώς Olive Blossom- με άνθη ελαιόδεντρου. Ξεχώρισα την eau de cologne με Άνθη Ελιάς και σου προτείνω να τη δοκιμάσεις με την πρώτη ευκαιρία, αφού είναι η ιδανική "ανάσα δροσιάς" τους ζεστούς μήνες που διανύουμε!


Αναζωογονητικά αρώματα, συνθέσεις που τονώνουν και χαρίζουν την αίσθηση της απόλυτης φρεσκάδας.. Τρεις νέες κολόνιες που συνδυάζουν νότες από εύθραυστα λουλούδια, δροσερά εσπεριδοειδή και ζωηρά βότανα! Jasmine Bergamot, το «καθαρό» άρωμα ανθισμένων γιασεμιών συναντά τη χαρακτηριστική ευωδιά κήπων γεμάτων πορτοκαλο-κόκκινους καρπούς περγαμόντο, που συνδυάζονται με μανταρίνι, ροδάκινο, patchouly και κέδρο, για σένα που μένεις πιστή στις floral μυρωδιές! Ginger Mint, ένα ζωηρό άρωμα από φρεσκοκομμένα φύλλα μέντας και νότες από πικάντικο ginger -μαζί με γκρέιπφρουτ και πορτοκάλι- που σίγουρα αξίζει την προσοχή σου! Vanilla Violet, η διακριτική γλυκύτητα της βιολέτας και η πληθωρική ζεστασιά της βανίλιας σε συνδυασμό με τη φρεσκάδα του μήλου και του αχλαδιού, για μένα και για σένα που λατρεύουμε τη βανίλια.. σε κάθε εκδοχή της! Στη νέα αρωματική συλλογή θα βρεις αφρόλουτρα και body milks με αντίστοιχα διακριτικά αρώματα για να κάνεις τους συνδυασμούς σου!


Ανέμελες στιγμές και.. ανέμελη περιποίηση! Γιατί δεν χρειάζεται να παραφορτώσεις την επιδερμίδα σου και τη βαλίτσα των διακοπών σου με αμέτρητα προϊόντα, αφού ο χρυσός κανόνας "όσο λιγότερα τόσο καλύτερα" έχει διπλή αξία τους ζεστούς μήνες. Καθαρισμός, ενυδάτωση, απολέπιση.

Για τον καθαρισμό προσώπου επιλέγω την Korres Τσάι του Ολύμπου αφρώδης κρέμα καθαρισμού, αφού μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πρόσωπο και μάτια, αφαιρώντας αποτελεσματικά ρύπους και υπολείμματα μακιγιάζ. Εμπλουτισμένη με εκχύλισμα βιολογικού Τσαγιού Sideritis scardica από τους πρόποδες του Ολύμπου, αφήνει την επιδερμίδα πεντακάθαρη, λεία, απαλή και σωστά ενυδατωμένη.

Η Pure Greek Olive ενυδατική κρέμα ημέρας, εμπλουτισμένη με αντιοξειδωτικό εκχύλισμα από κύτταρα φύλλων ελιάς, εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο και βιταμίνη C, προσφέρει ενυδάτωση, και ελαστικότητα, ενώ χάρη στη μη λιπαρή σύστασή της βοηθά την επιδερμίδα να διατηρήσει το ματ αποτέλεσμα όλη την ημέρα. Στην ίδια σειρά θα βρεις και θρεπτική κρέμα νύχτας για ενισχυμένη ενυδάτωση και θρέψη.

Μια φορά την εβδομάδα, χρησιμοποιώ το Korres Pure Greek Olive κρεμώδες scrub απολέπισης, ένα scrub εμπλουτισμένο με πολύτιμο αντιοξειδωτικό εκχύλισμα από κύτταρα φύλλων ελιάς, εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο και ενεργή αλόη, που καθαρίζει το δέρμα, απομακρύνει αποτελεσματικά τα νεκρά κύτταρα και τονώνει την επιδερμίδα, βελτιώνοντας έτσι την υγιή εμφάνισή της.


Η συλλογή Pure Greek Olive πλέον θα φροντίζει και τα μαλλιά μας, αφού εμπλουτίζεται με δύο νέες σειρές περιποίησης μαλλιών -περιλαμβάνουν σαμπουάν, μαλακτική κρέμα και μάσκα μαλλιών- τη σειρά Λάμψης για κανονικά μαλλιά και τη σειρά Θρέψης για ξηρά-αφυδατωμένα μαλλιά. Τα οφέλη του βιολογικού εξαιρετικού παρθένου ελαιόλαδου -γνωστό για την ενυδατική και αντιοξειδωτική του δράση- και του τονωτικού εκχυλίσματος φύλλων βιολογικής ελιάς από ελαιώνες της Κρήτης, συνδυάζονται με βιταμίνες Β και Ε για να χαρίσουν στα μαλλιά μας εντατική λάμψη, ελαστικότητα και απαλότητα. Η σειρά Θρέψης, προκειμένου να προσφέρει ενισχυμένη ενυδάτωση στα ξηρά μαλλιά, ενώνει τα πρωταγωνιστικά συστατικά με τις πρωτεΐνες Σιταριού και ήδη έχει βρει τη θέση της στη βαλίτσα των διακοπών μου!


Τί σε ξεσηκώνει και τι σου κλείνει πονηρά το μάτι: Μήπως έχεις ήδη δοκιμάσει κάποια από τα νέα προϊόντα της Korres; Όπως πάντα, περιμένω τα σχόλια, τις εντυπώσεις σου αλλά και τα δικά σου νέα αγαπημένα..


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...