OPI - Muse of Milan


Η νέα συλλογή Muse of Milan της OPI μας ταξιδεύει στο παθιασμένο Μιλάνο, την πόλη που έχει ταυτιστεί με τον πολιτισμό, την μόδα, την υψηλή αισθητική και την κομψότητα. Με μια μοναδική παλέτα 12 αποχρώσεων, εμπνευσμένες από vintage ζεστούς τόνους, καμένου πορτοκαλιού, τερακότας και σκούρου κιρκιριού δίνουν στα νύχια μια ρετρό αίσθηση, ενώ τα κλασικά μπλε τζιν επανεφευρίσκονται με αποχρώσεις που κυμαίνονται από παγωμένο μπλε έως μπλε παγώνι. Το «πρόσωπο» του βιομηχανικού γκρίζου και γυαλιστερού χάλυβα του Μιλάνου συνδυάζεται για να εμπνεύσει τη δημιουργία gunmetal αποχρώσεων, ενώ floral αποχρώσεις σε σκοτεινές, πλούσιες παραλλαγές ίριδας, λιλά, ερείκης και μουριάς ολοκληρώνουν αυτήν τη fashionable συλλογή, που είμαι σίγουρη ότι θα σε ξετρελάνει!

Για την έμπνευση και τη δημιουργία της νέας collection, η συν-ιδρύτρια και πρέσβειρα της OPI, Suzi Weiss-Fischmann, εξηγεί: «Για περισσότερες από δύο δεκαετίες, η OPI έχει «ταξιδέψει» τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο με τις θεματικές ανά προορισμό συλλογές. Όταν σχεδιάσαμε για πρώτη φορά αυτήν τη συλλογή, ταξιδέψαμε στο Μιλάνο για έμπνευση. Φάγαμε φρέσκα ζυμαρικά, περάσαμε ώρες περπατώντας στους δρόμους της πόλης, και ήπιαμε Campari με χυμό πορτοκάλι, ελέγχοντας το απίστευτο στιλ των δρόμων. Δεν είχαμε ιδέα για τις δυσκολίες και τις αλλαγές που θα αντιμετώπιζε το Μιλάνο λόγω της παγκόσμιας πανδημίας. Μέσω αυτής της συλλογής, υποστηρίζουμε με υπερηφάνεια και τιμάμε το Μιλάνο, μια μαγική πόλη που έδειξε πνεύμα αγάπης ακόμη και στο αποκορύφωμα του κοροναϊού.» 

Οι 12 Muse of Milan Collection αποχρώσεις είναι διαθέσιμες σε 3 διαφορετικούς τύπουςGelColor για επαγγελματικό φινίρισμα με διάρκεια έως και 3 εβδομάδες, Infinite Shine για υπέροχα λαμπερό φινίρισμα και Nail Lacquer με πλούσια σύνθεση για ομοιόμορφη εφαρμογή χωρίς αποκλίσεις

Τι κι αν "μένουμε σπίτι"; Είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να περιποιηθείς και να καλομάθεις τον εαυτό σου λίγο παραπάνω.. Η νέα συλλογή Muse of Milan της OPI είναι φρέσκια, ρομαντική και ήρθε την πιο κατάλληλη στιγμή, για να μας εμπνεύσει και να ανανεώσει τη διάθεσή μας! Απόλαυσε το χρώμα στα άκρα και άσε την κοσμική ενέργεια του Μιλάνου να ζωντανεύσει μέσα από το μανικιούρ σου.. 


..for more follow Touch of Rouge at


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...