Beach Essentials

 Βρισκόμαστε μια ανάσα πριν από τις καλοκαιρινές μας διακοπές και ήδη έχω αρχίσει να ονειρεύομαι ατελείωτες στιγμές χαλάρωσης κοντά στη θάλασσα, κάτω από τον καυτό ελληνικό ήλιο! Η ανεμελιά της παραλίας είναι σίγουρα ο καλύτερος τρόπος για να φορτίσουμε τις μπαταρίες μας... Ποιά προϊόντα όμως θα πρέπει να μας συνοδεύουν στις καλοκαιρινές μας εξορμήσεις? Σήμερα λοιπόν αποφάσισα θα σας δείξω τα δικά μου απαραίτητα προϊόντα για την παραλία...


1. Το Νο1 απαραίτητο για μένα είναι σίγουρα η αντηλιακή προσώπου, όχι μόνο για την παραλία αλλά και για την καθημερινότητά μου! Η επιλογή μου είναι η Anthelios Fuide Extreme spf50+ της La Roche Posay, η οποία έχει εξαιρετικά λεπτόρευστη υφή, δεν επιβαρύνει τη λιπαρή επιδερμίδα μου και δεν δημιουργεί ερεθισμούς! (αναλυτικό review μπορείτε να βρείτε εδώ).

2. Με την ίδια λογική επέλεξα φέτος και αντηλιακή σώματος από τη La Roche Posay, το Anthelios XL Spray! Επιλέγω αντηλιακό σε μορφή spray, μιας και το θεωρώ πολύ πιο πρακτικό και λιγότερο λιπαρό σε σχέση με εκείνα που είναι σε μορφή κρέμας! Το συγκεκριμένο δεν περιέχει άρωμα, parabens και είναι ανθεκτικό στο νερό, όπως και η αντηλιακή προσώπου! (*επίσης, και από το αντίστοιχο της Avene με spf 50 σε μορφή σπρέι έχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένη).

3. Ένα ακόμη απαραίτητο για την παραλία (και όχι μόνο) είναι το ιαματικό νερό της Avene, το οποίο είναι δροσιστικό αλλά ταυτόχρονα και καταπραϋντικό! Ό,τι πρέπει για τις ώρες που είμαστε εκτεθειμένοι στον ήλιο! Κυκλοφορεί αντίστοιχο προϊόν και από τη La Roche Posay και τη Vichy!

4. Όλοι γνωρίζουμε τις βλαβερές συνέπειες του ήλιου στην επιδερμίδα μας, τις περισσότερες φορές όμως αμελούμε να προσφέρουμε την ίδια προστασία και στα χείλη μας. Για την προστασία των χειλιών μου επιλέγω το αγαπημένο μου lip butter από τον Κορρέ σε μορφή στικ με spf 15!

5. Ο ήλιος, το αλάτι και το χλώριο, καταστρέφουν την ποιότητα των μαλλιών μας, τα αφυδατώνουν, με αποτέλεσμα να ξεθωριάζει το χρώμα τους και να χάνουν τη λάμψη τους! Για την προστασία τους επιλέγω το αντηλιακό μαλλιών του Κορρέ με αλόη, κόκκινο σταφύλι και ηλίανθο!


6. Ανάμεσα στα προϊόντα αντηλιακής προστασίας δε θα μπορούσα να μη συμπεριλάβω και το Hawaiian Tropic, μια αντηλιακή λοσιόν που περιέχει πρωτεΐνη μεταξιού και γλυκερίνη, ώστε να διατηρείται το δέρμα μας ενυδατωμένο στον ήλιο! Με ανάλαφρη σύνθεση και υπέροχο άρωμα!!




1. Ομολογουμένως τα πιο απαραίτητα αξεσουάρ για την παραλία είναι το μαγιό και η πετσέτα μας!

2. Τσάντα θαλάσσης...κυκλοφορούν σε άπειρα χρώματα, σχέδια και μεγέθη! Εγώ προσωπικά προτιμώ να είναι αρκετά μεγάλη, ώστε να χωράει μέσα όλα όσα θα θελήσω να πάρω μαζί μου!


3. Ένα έντονο καλοκαιρινό χρώμα στα νύχια είναι σίγουρα το καλύτερο αξεσουάρ για την παραλία!

4. Τα γυαλιά ηλίου, εκτός από απαραίτητο αξεσουάρ μόδας, προσφέρουν προστασία από τον ήλιο στην περιοχή των ματιών, η οποία είναι ιδιαιτέρως ευαίσθητη και τείνει να αποκτά λεπτές γραμμές!

5. Το ίδιο απαραίτητο είναι και το καπέλο! Εκτός του ότι είναι στη μόδα και μας προσδίδει στυλ, προστατεύει το πρόσωπο (αλλά και τα μαλλιά μας) από τις βλαβερές συνέπειες του ήλιου!

6. & 7. Σανδάλια, βραχιολάκια, σκουλαρίκια, αλυσίδες ποδιού, είναι μερικά από τα αξεσουάρ που μπορούμε να φορέσουμε στην παραλία! Προσωπικά επιλέγω να φοράω ελάχιστα :)

8. Άκρως απαραίτητα και τα υγρά μαντηλάκια στην παραλία! Η αίσθηση από το αλάτι και την άμμο, στα χέρια και το πρόσωπό μας, νομίζω πως είναι άκρως ενοχλητική για όλους μας!

9. Κλάμερ, κοκκαλάκια, κορδέλες κ.α. θα μας βοηθήσουν να κρατάμε τα μαλλιά μας υπό έλεγχο!




Ποιά είναι τα δικά σας απαραίτητα προϊόντα για την παραλία?


2 comments:

  1. Κατατοπιστικότατο το άρθρο και συμφωνώ απόλυτα με το Anthelios Fuide Extreme spf50+ της La Roche Posay. Υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για το ιαματικό νερό; Έψαξα στο site της La Roche Posay όπου υπάρχουν κάποιες πληροφορίες, αλλά αναζητώ κάτι παραπάνω.

    ReplyDelete
  2. Χρησιμοποιω το 1ο αντηλιακο και εχω μεινει πολυ ικανοποιημενη, ενδιαφερον post με πολλες πληροφοριες!
    Miss Starshiny

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...