My new Summer Love!

 Σίγουρα υπάρχουν κάποιες αγορές που μας κάνουν περισσότερο χαρούμενες από κάποιες άλλες και ορισμένα προϊόντα που επάξια κατέχουν μια ξεχωριστή θέση στο νεσεσέρ μας! Ένα τέτοιο προϊόν προστέθηκε πρόσφατα στη συλλογή μου και είναι σίγουρα η νέα καλοκαιρινή μου αγάπη!!


 Η ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα μου καθιστά την χρήση ενός bronzer απαραίτητη για το καλοκαιράκι (σε ορισμένες περιπτώσεις και το χειμώνα), μιας και δεν θέλω να εκθέτω το πρόσωπό μου στον ήλιο ώστε να αποκτήσω την πολυπόθητη ηλιοκαμένη επιδερμίδα! Έψαχνα αρκετό καιρό να βρω ένα bronzer που να μην είναι πολύ σκούρο ούτε να δείχνει ψεύτικο, αλλά να προσφέρει και ματ αποτέλεσμα, ώστε να μην τονίζει τους πόρους και τη λιπαρή επιδερμίδα μου! Αποτέλεσμα αυτής της αναζήτησης ήταν το Bronze Goddess Soft Matte Bronzer από την Estee Lauder! Έρωτας με την πρώτη ματιά!!


 Η συσκευασία είναι άκρως ελκυστική, περιέχει 21gr προϊόντος, ενώ ανοίγοντάς την θα βρείτε ένα μεγάλο ενσωματωμένο καθρέφτη και ένα πινελάκι! Μη βιαστείτε να σκεφθείτε πως το συγκεκριμένο πινελάκι δεν θα σας φανεί χρήσιμο! Είναι ιδιαιτέρως μαλακό και κάνει την εφαρμογή του bronzer πανεύκολη! Η συσκευασία είναι ιδανική για μέσα στην τσάντα ή για κάποιο ταξιδάκι!


Bronze Goddess Soft Matte Bronzer - with flash

 Κυκλοφορεί σε μία μόνο απόχρωση, η οποία ταιριάζει απόλυτα με την ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα μου, μιας και οι υποτόνοι της δεν είναι ούτε πολύ καφέ ούτε πολύ πορτοκαλί! Για μένα η συγκεκριμένη απόχρωση αγγίζει την τελειότητα!! Δίνει πολύ φυσικό αποτέλεσμα και χαρίζει ένα υπέροχο ηλιοκαμένο εφέ, το οποίο διαρκεί όλη μέρα! Αν και ονομάζεται soft matte bronzer, μπορώ να διακρίνω ορισμένα μικροσκοπικά shimmer, τα οποία όμως δεν μεταφέρονται στην επιδερμίδα!


Bronze Goddess Soft Matte Bronzer - in sunlight

Beauty Tip: Για να πετύχετε ένα φυσικό ηλιοκαμένο αποτέλεσμα εφαρμόστε το bronzer σας με ένα φαρδύ πινέλο ακριβώς στις περιοχές που μαυρίζετε φυσικά από τον ήλιο! Ξεκινάμε από τα ζυγωματικά προς τους κροτάφους και έπειτα, με ό,τι έχει απομείνει στο πινέλο μας, περνάμε μέτωπο, μύτη και πηγούνι! Δεν ψεχνάμε την περιοχή του λαιμού, η οποία συνήθως είναι πιο ανοιχτόχρωμη από το πρόσωπό μας!

 

Έχετε δοκιμάσει το Bronze Goddess Soft Matte Bronzer?
Εσάς ποιό είναι το αγαπημένο σας bronzer?


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...