Korres Pure Greek Olive


Η νέα συλλογή περιποίησης σώματος Korres Pure Greek Olive εξυμνεί το ιερό δένδρο-σύμβολο της αρχαίας αλλά και της νεότερης Ελλάδας, την ελιά. Αξιοποιεί το εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο, τιμώντας την παγκόσμια φήμη του, την ανώτερη ποιότητα και τη μοναδικότητα της δράσης του. Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο ότι αποτελεί μυστικό υγείας και μακροζωίας όλων σχεδόν των λαών που ζουν στη λεκάνη της Μεσογείου. Εκτός όμως από την υψηλή διατροφική του αξία, είναι γνωστό από την αρχαιότητα και ως προϊόν περιποίησης και προστασίας της επιδερμίδας. Έτσι, με σημείο αναφοράς τους ξακουστούς ελαιώνες Κρήτης, η Korres επιλέγει την καλύτερη ποικιλία βιολογικού ελαιόλαδου -φυσική πηγή βιταμινών Ε & Κ και αντιοξειδωτικών- που συνδυάζεται με το τονωτικό εκχύλισμα Korres από φύλλα κρητικής ελιάς, διαμορφώνοντας ένα άκρως θρεπτικό, αντιοξειδωτικό, καταπραϋντικό, μαλακτικό και ενυδατικό φυσικό καλλυντικό μείγμα, που είναι και το "μυστικό" όλων των προϊόντων της νέας σειράς Pure Greek Olive.


Διακριτικό, ευγενικό άρωμα από Άνθη Ελιάς, ζεστές αρωματικές νότες από Μέλι, δροσερό και αναζωογονητικό άρωμα από άνθη Λουίζας, μυστηριώδης ξυλώδης Κέδρος, γλυκό και φρουτώδες άρωμα εσπεριδοειδών από Περγαμόντο.. Αρώματα Ελλάδας, πλούσιες πολυτελείς συνθέσεις και αγνά συστατικά που προσφέρουν απλόχερα όλες τις ευεργετικές τους ιδιότητες και συνδυάζουν το σεβασμό προς την επιδερμίδα και την υψηλή αποτελεσματικότητα με την απόλαυση, θα μετατρέψουν το μπάνιο σου σε μια αληθινή όαση αναζωογόνησης και θα σου χαρίσουν μια μοναδική εμπειρία περιποίησης.


Απολαυστικά αφρόλουτρα με τονωτικό εκχύλισμα φύλλων βιολογικής ελιάς, που καθαρίζουν απαλά και θωρακίζουν τη φυσική υγρασία της επιδερμίδας, ενώ η σύνθεσή τους ενισχύεται με τις ενυδατικές και καταπραϋντικές ιδιότητες της αλόης. Πέντε διαφορετικές λαχταριστές μυρωδιές -άνθη ελιάς, μέλι, λουίζα, περγαμόντο και κέδρος- για να διαλέξεις σύμφωνα με τα γούστα, την εποχή και τη διάθεσή σου.


Ενυδατικό γαλάκτωμα σώματος με εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο και τονωτικό εκχύλισμα φύλλων ελιάς, απορροφάται άμεσα και διατηρεί την επιδερμίδα απαλή και ενυδατωμένη. Θα το βρεις σε 3 αξιολάτρευτες μυρωδιές -άνθη ελιάς, μέλι και λουίζα- για να το συνδυάσεις με το αγαπημένο σου αφρόλουτρο.


Ξηρό αντιγηραντικό λάδι σώματος με εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο, που ενυδατώνει, θρέφει, αποκαθιστά την ελαστικότητα και διατηρεί τη νεανικότητα της επιδερμίδας. Το new entry της εταιρίας, που ήδη αγαπήσαμε στις μυρωδιές καρύδα-guava και γιασεμί, πλέον θα το βρεις και με άνθη ελιάς και μέλι.


Scrub σώματος με εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο και τονωτικό εκχύλισμα φύλλων ελιάς. Οι ήπιοι φυσικοί του κόκκοι απομακρύνουν απαλά τα νεκρά κύτταρα και αφήνουν την επιδερμίδα σωστά ενυδατωμένη, λεία και εξαιρετικά απαλή, πανέτοιμη να δεχθεί την ενυδατική φροντίδα που θα ακολουθήσει.

Θρεπτικό body balsam με εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο και τονωτικό εκχύλισμα φύλλων ελιάς, που ενυδατώνει σε βάθος και θρέφει την επιδερμίδα, ενώ ταυτόχρονα βελτιώνει την υφή και την ελαστικότητά της, χάρη στο μείγμα φυτικών ελαίων που περιέχει. Πιο πλούσιο και πιο παχύρευστο από ένα γαλάκτωμα, απευθύνεται στις πιο ξηρές περιοχές του σώματος (όπως γόνατα, αγκώνες κ.ο.κ.). Tip: Τους καλοκαιρινούς μήνες, άπλωσε γενναιόδωρη ποσότητα στα πέλματα πριν τον ύπνο και το πρωί θα με θυμηθείς!

Ενυδατική κρέμα χεριών με εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο και τονωτικό εκχύλισμα φύλλων ελιάς, που δεσμεύει τη φυσική υγρασία του δέρματος, διατηρεί τα χέρια απαλά και έχει καταπραϋντική και αντιοξειδωτική δράση. Θα τη βρεις σε εξαιρετικά βολικό μέγεθος για να την έχεις πάντα μαζί σου!


Και φυσικά, το αγνό παραδοσιακό πράσινο σαπούνι από 100% φυσική σαπωνόμαζα από ελαιόλαδο, που καθαρίζει απαλά και περιποιείται το δέρμα. Θα το βρεις σε τρεις εκδοχές -άνθη ελιάς, μέλι και κέδρο-.

* Όλη η σειρά Pure Greek Olive είναι πιστή στις αρχές και τη φιλοσοφία της Korres και οι φόρμουλες των προϊόντων της δεν περιέχουν mineral oil, parabens, σιλικόνες, παραφίνες, παράγωγα του πετρελαίου κ.ο.κ.

Ζήσε την απόλυτη εμπειρία περιποίησης, μετατρέποντας το μπάνιο σου σε αληθινό spa και απόλαυσε τις αξιολάτρευτες συνθέσεις των προϊόντων της Korres Pure Greek Olive! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επιλέξεις την αγαπημένη σου μυρωδιά ή ακόμα καλύτερα να πειραματιστείς και να κάνεις τους δικούς σου συνδυασμούς, σύμφωνα με τη διάθεση, τα γούστα σου και φυσικά τις ανάγκες της επιδερμίδας σου!


3 comments:

  1. Μ αρεσει πολύ να το τρωω χαχα!

    Καλή εβδοαμδα :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Πλέον θα το απολαμβάνεις και με άλλους τρόπους!! Η νέα σειρά είναι πραγματικά εξαιρετική!!! ;-)

      Delete
  2. Πραγματικά πολύ καλά προϊοντα και πολύ ανωτερα απο πολλα επωνυμα και ακριβα του εξωτερικού.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...