Essie Gel Couture


I'm back! Και όχι, δε σκοπεύω να αρχίσω τις δικαιολογίες περί "καλοκαιρινής ανεμελιάς" και "αυξημένων υποχρεώσεων"! Εξάλλου, ένα μικρό ή μεγαλύτερο διάλειμμα είναι πολλές φορές απαραίτητο, για να βάλεις εκκρεμότητες και σκέψεις σε τάξη, να πάρεις μια βαθιά ανάσα και να βρεις ξανά τη μαγεία σε όλα όσα σε κάνουν να χαμογελάς!  Γι'αυτό ακριβώς, σου κλείνω πονηρά το μάτι και μπαίνω κατευθείαν στο ψητό.. γιατί τα νέα που σου έχω είναι πραγματικά συ-ντα-ρα-κτι-κά και είμαι σίγουρη πως θα σε ξεσηκώσουν!!


Essie Gel Couture. Γιατί η Essie δε σταματά να μας εμπνέει και να μας εντυπωσιάζει με τις καινοτομίες της! Σχεδιασμένη με βάση τα απαιτητικά πρότυπα των μεγαλύτερων οίκων υψηλής ραπτικής και εξοπλισμένη με τεχνολογία αιχμής, η Essie Gel Couture φέρνει το απαράμιλλο στυλ και την πολυτέλεια στα άκρα των δαχτύλων μας! Μια συλλογή που συνδυάζει την ευκολία, την υψηλή αποτελεσματικότητα και την ασύγκριτη διάρκεια, δε χωρά αμφιβολία ότι θα συζητηθεί και θα εντυπωσιάσει ακόμη και τις πιο απαιτητικές!

Το κομψό μπουκαλάκι, εμπνευσμένο από τα εντυπωσιακά φορέματα που στροβιλίζονται στην πασαρέλα, εκπέμπει πολυτέλεια και σίγουρα δεν θα αφήσει ασυγκίνητη καμία beauty και fashion addict, ενώ το νέο επαναστατικό πινελάκι με στριφογυριστό στέλεχος αγκαλιάζει την καμπύλη του νυχιού και παίρνει την ιδανική ποσότητα βερνικιού κάθε φορά, εξασφαλίζοντας έτσι την τέλεια εφαρμογή του χρώματος.


Φτιαγμένο για να διαρκεί.

Οι καινοτομίες της Essie Gel Couture δε σταματούν εδώ, αφού το "κλειδί" βρίσκεται στη νέα πρωτοποριακή φόρμουλα που χαρίζει αψεγάδιαστη λάμψη gel και διάρκεια που αγγίζει τις 12 ημέρες! Δύο μόνο βήματα αρκούν για το απόλυτο χρώμα στα άκρα. Εφαρμόζεις την αγαπημένη σου απόχρωση και έπειτα το "μαγικό top coat" για να κλειδώσεις το αποτέλεσμα και να χαρίσεις στο μανικιούρ σου προστασία και ομοιόμορφο λαμπερό τελείωμα! Δεν χρειάζεται βάση και δεν απαιτεί τη χρήση λάμπας! Πλέον μπορείς να έχεις περιποιημένο μανικιούρ σε μόνιμη βάση, μέχρι να θελήσεις εσύ να το αφαιρέσεις.. και μάλιστα σε χρόνο μηδέν και χωρίς καθόλου κόπο, αφού αφαιρείται πανεύκολα μόνο με απλό ασετόν!

Δε θα ήταν υπερβολή να πω πως η Essie Gel Couture με άφησε με το στόμα ανοιχτό και πέρασε με περίσσια ευκολία όλα τα τεστ αντοχής -και εκείνο της Κυριακάτικης καθαριότητας-, αφού το χρώμα κράτησε αναλλοίωτο στα νύχια μου για 10 ολόκληρες ημέρες, χωρίς φθορά και χωρίς καν να χάσει τη λάμψη του!


Η Essie Gel Couture, ο νέος ορισμός της πολυτέλειας των άκρων, εντυπωσιάζει τόσο με την ανθεκτικότητα και το αποτελέσματα υψηλών επιδόσεων, όσο και με την αξιολάτρευτη γκάμα των 42 αποχρώσεων. Αν με ρωτάς, σίγουρα δυσκολεύομαι να επιλέξω τις top αγαπημένες μου, αλλά η Essie φρόντισε και γι'αυτό, χωρίζοντάς τες σε τέσσερις χρωματικές οικογένειες, εμπνευσμένες από στιγμές της υψηλής ραπτικής, προκειμένου να βρίσκεις εύκολα αυτή που ταιριάζει στη διάθεσή σου! Στην atelier πρωταγωνιστούν τα neutrals που συνδυάζουν την απαλότητα με την ήρεμη δύναμη, στη first look θα σου κλέψουν την καρδιά τα pastel με την εκλεπτυσμένη γοητεία τους, στη fashion show θα τραβήξεις τα βλέμματα με τις εντυπωσιακές ζωηρές αποχρώσεις, ενώ η after party απογειώνει τη μόδα με τα βαθιά πλούσια χρώματα.

Μήπως έχεις ήδη ανακαλύψει τη νέα Essie Gel Couture? Αλήθεια, ποιές αποχρώσεις ξεχώρισες και ποιες έβαλες ήδη στη wishlist σου; Εννοείται περιμένουμε και τις δικές σου πρώτες εντυπώσεις..


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...