Korres Gel Effect nail colour


Το χρώμα στα άκρα αλλάζει! Η Korres μας παρουσιάζει τη νέα Korres Gel Effect nail colour, μια σειρά νέας τεχνολογίας που προσφέρει επαγγελματικό ημιμόνιμο αποτέλεσμα και παράλληλα φροντίζει τα νύχια! Νέα τεχνολογία, νέα gel σύνθεση, νέα υφή, ενισχυμένη λάμψη και μέγιστη διάρκεια, είναι μόνο μερικά από τα χαρακτηριστικά που θα σε κάνουν να λατρέψεις τα νέα βερνίκια της Korres! Χρώμα πλούσιο, έντονο, με μοναδική αντοχή στο ξεφλούδισμα, που διαρκεί έως 10 ημέρες και μάλιστα χωρίς τη χρήση λάμπας!

Η νέα 10-free-of* συλλογή Korres Gel Effect nail colour είναι η πιο φυσική προσέγγιση ημιμόνιμου manicure, αφού τα φυσικά συστατικά της σύνθεσής της -έλαιο αμυγδάλου, αμινοξέα, προβιταμίνη Β5- φροντίζουν τα νύχια, ενισχύουν την αντοχή και την ελαστικότητά τους, ενώ παράλληλα βελτιώνουν την υφή τους και τα προστατεύουν, ώστε να μπορείς πλέον άφοβα να θαυμάζεις το χρώμα στο manicure σου!



Η Korres Gel Effect nail colour περιλαμβάνει 12 νέες αποχρώσεις, από το απόλυτα chic λευκό, το φινετσάτο nude και το παιχνιδιάρικο ροζ έως το άκρως καλοκαιρινό κοραλλί, το απόλυτο κόκκινο και το ανατρεπτικό μοβ που, πίστεψέ με, δεν θα ξέρεις ποιά να πρωτοδιαλέξεις! Πλέον μπορείς να απολαύσεις το αποτέλεσμα ενός επαγγελματικού ημιμόνιμου manicure στο σπίτι, σε 3 μόλις βήματα! Ξεκίνησε εφαρμόζοντας το νέο chip-free base coat, μια διάφανη βάση που «γεμίζει» τις γραμμές του νυχιού, προστατεύει και λειαίνει την επιφάνειά του, διευκολύνοντας την εφαρμογή του χρώματος, ενώ παράλληλα προσδίδει ελαστικότητα στο χρώμα, το συγκρατεί σταθερό και αποτρέπει το ξεφλούδισμα. Συνέχισε εφαρμόζοντας την αγαπημένη σου απόχρωση και «κλείδωσε» το αποτέλεσμα με το νέο gel effect top coat, ένα ομοιόμορφο gel πέπλο που στεγνώνει σε λιγότερο από 60'' και μεταμορφώνεται σε μια αόρατη, εκθαμβωτική ασπίδα του χρώματος, αναδεικνύει τη μέγιστη λάμψη και εξασφαλίζει τη διάρκεια του χρώματος έως 10 ημέρες!


* Τα νέα βερνίκια της σειράς Korres Gel Effect nail colour δεν περιέχουν στη σύνθεσή τους σιλικόνες, ακετόνη, φθαλικές ενώσεις, φορμαλδεΰδη, καμφορά, τολουόλιο, ρητίνη φορμαλδεΰδης, TPP, parabens και MEHQ.



1 comment:

  1. Τι ωραία χρώματα και συσκευασία. Με την πρώτη ευκαιρία που θα έρθω Ελλάδα για διακοπές θα αγοράσω μερικά να δοκιμάσω!!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...