Beach Bag Essentials & Giveaway


Οι πρώτες βουτιές έχουν ήδη ξεκινήσει.. και δεν σου κρύβω ότι ανυπομονώ, αφού φέτος έχω ανάγκη -περισσότερο από ποτέ- ένα διάλειμμα από την ένταση της καθημερινότητες και λίγες εξτρά μέρες χαλάρωσης! Κακά τα ψέμματα, οι στιγμές που περνάς κοντά στη θάλασσα είναι με διαφορά οι πιο ξέγνοιαστες και οι πιο χαρούμενες! Έτσι, έχω ήδη αρχίσει να ονειρεύομαι τα μέρη που θα ήθελα να επισκεφθώ και να προετοιμάζομαι, όχι μόνο γιατί είμαι μεγάλη φαν της οργάνωσης και οι λίστες είναι το χόμπι μου (έχω ωροσκόπο παρθένο βλέπεις!)  αλλά γιατί έτσι νιώθω το καλοκαίρι λίγο πιο κοντά..

Ένα από τα πρώτα πράγματα που φροντίζω πριν καλά-καλά αποχαιρετήσουμε την άνοιξη, είναι να ετοιμάζω μεθοδικά την τσάντα παραλίας. Εξάλλου, ποτέ δεν ξέρεις πότε θα έχει ο καιρός τα κέφια του και θα σου δοθεί η ευκαιρία για την πρώτη βουτιά! Ποια είναι τα δικά μου άκρως απαραίτητα;;

Έχω ήδη ξεκινήσει να τη χρησιμοποιώ καθημερινά και πραγματικά τη λατρεύω! Ο λόγος για την VICHY Ideal Soleil SPF 50+ Emulsion anti-brillance, μια λεπτόρευστη αντηλιακή κρέμα προσώπου για ματ αποτέλεσμα μεγάλης διάρκειας! Με πολύ υψηλό δείκτη για αποτελεσματική προστασία από UVA και UVB, αδιάβροχη υφή που απορροφά τη λιπαρότητα και υποαλλεργική σύνθεση που δεν προκαλεί μαύρα στίγματα, έχει γίνει ο καθημερινός μου σύμμαχος, αφού μπορώ άνετα να την εφαρμόσω ακριβώς πριν το μακιγιάζ μου!

Τα sunscreen mists είναι εμμονή και μια από τις μεγαλύτερες καινοτομίες -κατά την άποψή μου- στον τομέα της αντηλιακής προστασίας! Πλέον δεν έχεις καμία δικαιολογία να αμελείς το αντηλιακό σου, αφού τα αντηλιακά mists εφαρμόζονται σε δευτερόλεπτα και κάθε εφαρμογή σου χαρίζει μια άκρως απολαυστική αίσθηση φρεσκάδας, ενώ ταυτόχρονα προσφέρεις στην επιδερμίδα σου υψηλή αντηλιακή προστασία και ενυδάτωση, χωρίς λευκά κατάλοιπα! Φέτος επιλέγω το VICHY Ideal Soleil - Ενυδατικό Αόρατο αντηλιακό mist SPF50 και είμαι σίγουρη ότι θα γίνει το δεξί μου χέρι στην παραλία και όχι μόνο!

Ένα προϊόν που χρησιμοποιώ χρόνια και έχω ταυτίσει το άρωμά του με τις ανέμελες στιγμές κάτω απ'τον ήλιο, δε θα μπορούσε να λείπει από την τσάντα παραλίας! Το KORRES Αντιηλιακό Μαλλιών Κόκκινο Αμπέλι, εμπλουτισμένο με αδιάβροχο φίλτρο UV, αναλαμβάνει να προσέχει και να διατηρεί τα μαλλιά σου ενυδατωμένα - τόσο στην παραλία όσο και στην πόλη- και πίστεψέ με, κάνει τη διαφορά! Το κόκκινο σταφύλι και ο ηλίανθος προστατεύουν από τη φωτο-οξείδωση που προκαλεί η UVA ακτινοβολία -aka το ξεθώριασμα του χρώματος των μαλλιών-, η ενεργή αλόη σχηματίζει ένα προστατευτικό φιλμ γύρω από την τρίχα, ενώ η προβιταμίνη Β5 εισχωρεί στο εσωτερικό της προσφέροντας ενυδάτωση που διαρκεί! 

Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, η αντηλιακή προστασία των χειλιών. Το VICHY Ideal Soleil Stick Levres SPF 30, σε μορφή stick για εύκολη και γρήγορη εφαρμογή, προσφέρει αποτελεσματική προστασία από την UVA και UVB ακτινοβολία, ενώ διατηρεί τα χείλη ενυδατωμένα χωρίς να αφήνει λευκά ίχνη.


Εσύ, είσαι έτοιμη για την πρώτη βουτιά;;


To Touch of Rouge -σε συνεργασία με το PharmacyLife- θέλοντας να σε παρασύρει στο απόλυτο summer mood αλλά και να σε προετοιμάσει κατάλληλα, σου κάνει δώρο ένας πλήρες σετ προστασίας, για να απολαύσεις στο μάξιμουμ τον λαμπερό ελληνικό ήλιο με ασφάλεια και έχοντας το κεφάλι σου ήσυχο!

Για να δηλώσεις συμμετοχή δεν έχεις παρά να ακολουθήσεις τα βήματα που θα βρεις στη σελίδα του Touch of Rouge στο Facebook ή το Instagram (@touchofrouge). Ο διαγωνισμός λήγει την Τρίτη 06/06/2017.


Καλή επιτυχία σε όλους!! 


18 comments:

  1. Ευχαριστουμε πολυ.............

    ReplyDelete
  2. ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΌ ΔΩΡΆΚΙ 👑❣️👑❣️👑❣️👑❣️👑❣️👑❣️👑❣️💞💋💞💋💞💋💞💋💞 ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΠΟΛΎ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΌ ❣️ 💖 ❣️ 💖 ❣️ 💖 ❣️ 💖 ❣️ 💖 ΚΑΛΉ ΕΠΙΤΥΧΊΑ 🦄 🍀🦄🍀🦄🦄🍀🦄🍀🦄🍀
    fb βαλεντινα παπα
    Instagram avpaimou

    ReplyDelete
  3. Ωωωωω!!!!! Πλήρες σετ προστασίας από αγαπημένα προϊόντα, ιδανικό για τον υπέροχο ήλιο μας, βουτιές, βολτίτσες στην πόλη και χίλια δύο ακόμα!! Σε ευχαριστούμε πολύ πολύ για τον φανταστικό διαγωνισμό!!... Να έχεις ένα πανέμορφο καλοκαίρι!!!

    ReplyDelete
  4. Τελειοοοοο δωρο...!!❤❤❤❤Σας ευχαριστούμε πολύ για την ευκαιρία!
    Μακάρι να σταθώ τυχερή θα είναι το ωραιότερο δώρο...!!! (Ρ.Μ)

    ReplyDelete
  5. Ευχαριστούμε πολύ. 💕 🍀 💕 🍀 💕 🍀 Facebook:Martha Vlachogianni instagram:marthavlachogianni

    ReplyDelete
  6. Ευχαριστουμε πολυ instagram athinave

    ReplyDelete
  7. Ευχαριστούμε πολύ 💕🌸💕🌸💕🌸💕 Facebook virginia Xydea instagram vir7x

    ReplyDelete
  8. ευχαριστουμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!Instagram: oliviawins_78 💝 💘 💞 fb:olga ristani🎁💞

    ReplyDelete
  9. Εξαιρετικά προιόντα. Σας ευχαριστούμε πολύ -Instagram vetsou georgia

    ReplyDelete
  10. θαυμασια!

    ReplyDelete
  11. υπεροχαααααα!!!!

    ReplyDelete
  12. ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΑ !!! ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ !!! ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΦΑΝΩ ΤΥΧΕΡΗ !! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ !!!! ΚΑΛΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ !!!

    ReplyDelete
  13. ΥΠΕΡΟΧΟ😍😍🌺 ΜΟΝΑΔΙΚΟ🌺🌺 ΣΟΥΠΕΡ ΤΕΛΕΙΟ ΔΩΡΟ🌺🌺🌺 ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ🌺🌺🌺😉 facebook Vagia Tsaknaki instagram bagia9837

    ReplyDelete
  14. θαυμασια!

    ReplyDelete
  15. Anonymous27.5.17

    Κατερίνα Μωραϊτη.Πολύ ωραίο δώρο.Σας ευχαριστούμε πολύ!!

    ReplyDelete
  16. Anonymous5.6.17

    Υπέροχα προϊόντα!!Ευχαριστούμε! :-)

    ReplyDelete
  17. Anonymous5.6.17

    Ευχαριστούμε πολύ!!
    Κική Χατζηιωάννου

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...