Caudalie The des Vignes


“Μια στιγμή μαγική, όταν οι τελευταίες ακτίνες του ήλιου βάφουν πορφυρό το χρυσαφένιο αμπέλι..
Ένα αισθησιακό άρωμα που ευωδιάζει νερολί, τζίντζερ και λευκά musks.” 

Mathilde Thomas, ιδρύτρια της Caudalie


Το Thé des Vignes -το απόλυτο αρωματικό best seller της Caudalie- δημιουργήθηκε το 2011 από τον αρωματοποιό Jacques Cavallier.  Φρέσκο και παράλληλα αισθησιακό, ιδιαίτερα γλυκό και εθιστικά πικάντικο, με αρωματικές νότες που φέρνουν στο νου τη μυρωδιά λευκών musks, νερολί και τζίντζερ, συνδυάζοντας μια αίσθηση ανθών πορτοκαλιάς και γιασεμιού. Ένα άρωμα "αποπλάνηση", που πλέον συνοδεύεται από μια μοναδική συλλογή προϊόντων φροντίδας σώματος και υπόσχεται να μας χαρίσει στιγμές μαγείας, αισθησιασμού και απόλυτης απόλαυσης μέσα από μια ολοκληρωμένη ιεροτελεστία περιποίησης! 

Thé des Vignes shower gel. Μια φόρμουλα χωρίς σαπούνι και εμπλουτισμένη με αλόη για να καθαρίζει σε βάθος, χωρίς να ερεθίζει τις ευαίσθητες επιδερμίδες. Με συστατικά φυσικής προέλευσης που σέβεται το φυσιολογικό pH του δέρματος, χαρίζει φρεσκάδα και αφήνει το δέρμα εξαιρετικά απαλό, τυλίγοντάς το με ένα απολαυστικό αρωματικό πέπλο που τονώνει και διεγείρει τις αισθήσεις.

Thé des Vignes nourishing body lotion. Μια ενυδατική κρέμα σώματος, πλούσια σε έλαιο από κουκούτσια σταφυλιώναντιοξειδωτικές πολυφαινόλες σταφυλιού και βότανο Gingko Biloba που ενεργοποιεί τη μικροκυκλοφορία. Ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα και αφήνει το δέρμα λείο, απαλό και διακριτικά αρωματισμένο με το μοναδικό άρωμα της σειράς.

Thé des Vignes Body & Hair nourishing oil. Ένα ξηρό πολυχρηστικό λάδι που απορροφάται στη στιγμή και ενυδατώνει, θρέφει και αφήνει το δέρμα λείο και απαλό χάρη σε ένα κοκτέιλ εξαιρετικών ελαίων (σταφυλιού, ιβίσκου, σησαμιού και αργκάν), που συνδυάζεται με βούτυρο καριτέ και αντιοξειδωτικές πολυφαινόλες. Ένας πραγματικός θησαυρός που περιποιείται την επιδερμίδα του σώματος,  ενώ μπορεί να εφαρμοσθεί και στα μαλλιά, προκειμένου να τους χαρίσει απαλότητα και λάμψη! 

Thé des Vignes Hand & Nail cream. Η κρέμα χεριών της σειράς που θρέφει, προστατεύει και επανορθώνει την επιδερμίδα, χάρη σε έναν ευεργετικό συνδυασμό από αντιοξειδωτικές πολυφαινόλες σταφυλιού και θρεπτικό βούτυρο καριτέ και αβοκάντο, χωρίς να αφήνει αίσθηση λιπαρότητας.

Και τέλος, το Eau Fraîche Thé des Vignes, που θα "κλειδώσει" και θα ενισχύσει το άρωμα και την αίσθηση απόλαυσης των προϊόντων περιποίησης. Ένα άρωμα που αιχμαλωτίζει το ηλιοβασίλεμα που λούζει τους γλυκούς αμπελώνες σε μια αισθησιακή, απογευματινή ευωδία πούδρας. Αισθησιακό και τρυφερό, ακαταμάχητα θηλυκό, μυστηριώδες και απαλό, σαν τη χορτασμένη από ήλιο φλούδα του ώριμου σταφυλιού. Ένα αέρινο αρωματικό πέπλο που τυλίγει την επιδερμίδα με μυρωδιές από λευκά musks, νερολί και τζίντζερ, σε συνδυασμό με μια νότα ανθών πορτοκαλιάς και γιασεμιού.

Caudalie Thé des Vignes.. Δοκίμασέ τα, κάνε τους συνδυασμούς σου και είμαι σίγουρη πως θα τα λατρέψεις και κάθε σου καλοκαιρινή στιγμή θα έχει το άρωμα της σειράς The des Vignes..



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...