Korres - Celebrate Summer


Τα νέα λανσαρίσματα της Korres θα σε ξεσηκώσουν και θα σε βάλουν για τα καλά σε καλοκαιρινό mood! Για να είμαι ειλικρινής, δεν περίμενα τίποτε λιγότερο από την αγαπημένη μας ελληνική εταιρία, που κάθε φορά ξεπερνάει τον εαυτό της και βάζει τον πήχη ολοένα και ψηλότερα! Νέα προϊόντα μακιγιάζ για απόλυτη λάμψη σε χείλη και πρόσωπο (βλ. νέο bronzer που θα λατρέψεις!), νέα προϊόντα φρυδιών, αναζωογονητικά αρώματα, αλλά και η επέκταση της δημοφιλούς συλλογής Pure Greek Olive με προϊόντα αντηλιακής προστασίας, λαχταριστά αφρόλουτρα και τέσσερα προϊόντα για την ενυδάτωση των χειλιών, θα σε κάνουν να συνδέσεις άρρηκτα το φετινό σου καλοκαίρι με την Korres!  Πάρε μια βαθιά ανάσα και φύγαμε...


Η αγαπημένη μας σειρά Pure Greek Olive αποκτά δύο ακόμη μέλη που συνδέονται απόλυτα με το καλοκαίρι. Pure Greek Olive Face & Body sunscreen SPF30 για αποτελεσματική προστασία από τον ήλιο και από τα σημάδια πρόωρης γήρανσης. Εμπλουτισμένο με βιολογικό εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο από τους ξακουστούς ελαιώνες της Κρήτης, πλούσιο σε αντιοξειδωτικά και θρεπτικά στοιχεία, βιταμίνες και πολυφαινόλες, τονωτικό εκχύλισμα από φύλλα βιολογικής ελιάς και προβιταμίνη Β5, απορροφάται με ευκολία, αφήνοντας  την επιδερμίδα σωστά ενυδατωμένη. Pure Greek Olive After Sun για τη σωστή ενυδάτωση επιστρέφοντας από την παραλία. Ανακουφίζει από την ένταση του καλοκαιρινού ήλιου με την εξαιρετική αίσθηση δροσιάς που προσφέρει το εκχύλισμα αγγουριού, ενισχύοντας τα επίπεδα ενυδάτωσης και θρέφοντας το δέρμα με βούτυρο karitè, εκχύλισμα καλέντουλα, έλαιο χαμομηλιού και avocado.

Τα αφρόλουτρα της Korres έχουν διασφαλίσει εδώ και χρόνια τη θέση τους στη βαλίτσα των διακοπών μου, όχι μόνο γιατί έχουν αξιολάτρευτη σύσταση αλλά γιατί οι μυρωδιές τους είναι πράγματι μοναδικές! Pure Greek Olive showergels με θαλασσινό αλάτι και φραγκόσυκο, δύο αναζωογονητικές μυρωδιές που σε ταξιδεύουν στις πιο όμορφες παραλίες και σε κάνουν να θες διακοπές εδώ και τώρα! Με τονωτικό εκχύλισμα φύλλων βιολογικής ελιάς από τους κρητικούς ελαιώνες, καθαρίζουν απαλά, θωρακίζουν τη φυσική υγρασία της επιδερμίδας και διατηρούν σταθερά τα επίπεδα ενυδάτωσης. Πίστεψέ με, πρέπει να τα δοκιμάσεις..

Το νέο Korres Συσφικτικό και Αντιρυτιδικό body butter τράβηξε αμέσως την προσοχή μου με την πολυτελή συσκευασία του και έπειτα με κέρδισε με την εξαιρετική σύνθεση και τις ιδιότητές του! Ένα λαχταριστό body butter για απόλυτα ενυδατωμένο, νεανικό και ελαστικό δέρμα, χάρη στη δροσιά του γιαουρτιού και τις αντιγηραντικές ιδιότητες από φύκια των ωκεανών. Η πλούσια κρεμώδης υφή λιώνει στο δέρμα και απορροφάται τέλεια, ενώ η θρεπτική σύνθεση, πλούσια σε φυτικά έλαια και βούτυρα, προσφέρει έντονη αίσθηση απαλότητας και ενυδάτωσης. Θα το βρεις σε δύο εκδοχές, Yoghurt και Yoghurt Berries.

Με ποιό άρωμα έχεις συνδυάσει το καλοκαίρι σου; Πριν βιαστείς να απαντήσεις, πρέπει να σου πω ότι η Korres δημιούργησε 3 νέα limited edition Eau de Cologne για ένα καλοκαίρι γεμάτο δροσιά, ενέργεια και τόνωση! Εκλεπτυσμένες νότες cashmere συναντούν το διακριτικό άρωμα του τριαντάφυλλου, περνώντας μέσα από τη φρεσκάδα του πράσινου μήλου και του κίτρου, στο Cashmere Rose. Το σχεδόν μελωμένο νέρολι αναδεικνύει τη ρομαντική πλευρά του Neroli Iris, σε αρμονία με τα απαλά, πουδρένια αρώματα από μπουκέτα ίριδας και σε αρμονική αντίθεση με το πορτοκάλι και τις ευωδιές των berries. Στο ιδιαίτερο Lemon Tuberose, το λεπτεπίλεπτο άρωμα από φλούδες λεμονιού σε απροσδόκητη ένωση με τα εύθραυστα ολόλευκα κρίνα και την εξωτική, γλυκιά αύρα τους, που πολλαπλασιάζεται με το γιασεμί, δίνει μία εκπληκτική διάσταση στο καθημερινό comfort άρωμα. Μαγικά αρώματα λουλουδιών μαζί με φίνες νότες εσπεριδοειδών και γλυκές, soft νότες ξύλου είναι η αίσθηση του φετινού καλοκαιριού που κρύβεται στα νέα Limited Edition Korres Eau De Cologne! Εσύ ποιό από τα τρία θα επιλέξεις;


Ένα από τα λανσαρίσματα που έκλεψαν τις εντυπώσεις και έγιναν έρωτας με την πρώτη ματιά είναι τα νέα Korres Morello Voluminous lipglosses! 8 αξιολάτρευτες αποχρώσεις που χαρίζουν χείλη με πραγματικά πλούσιο, λαμπερό και ομοιόμορφο χρώμα, χείλη γεμάτα, glossy αλλά όχι sticky! Το silicone-free Morello Voluminous Lipgloss είναι χρώμα, αλλά και φροντίδα, αφού τα χείλη παραμένουν απαλά και ενυδατωμένα, χωρίς να κολλάνε, χάρη στο έλαιο από βύσσινο Morello, τα σφαιρίδια υαλουρονικού οξέως και τα ceramides που εγκλωβίζουν το νερό, θρέφουν και γεμίζουν τα χείλη. Χείλη που αποκτούν ένα εντυπωσιακό εφέ όγκου, με απόλυτη αίσθηση άνεσης και ζουμερό τελείωμα που θα τραβήξει όλα τα βλέμματα!

Τα νέα Cocoa & Coconut bronzers σίγουρα δεν περνούν απαρατήρητα! Το νέο καλοκαιρινό must-have, φέρνει τη λάμψη του ήλιου στο πρόσωπο και θα σου χαρίσει την απόλυτη sunkissed όψη συνδυασμένη με ένα υπέρ-υπέροχο φυσικό λαμπερό τελείωμα! Μια μεταξένια πούδρα με κακάο και έλαιο καρύδας, που εκτός από τη χρυσαφένια επιδερμίδα, προσφέρει ενυδάτωση και απαλυντική δράση. Η τεχνολογία liquid-to-powder formulation οδηγεί σε μία αέρινη υφή, επιτρέποντας την ομοιογενή εφαρμογή, αλλά και την προσαρμογή της έντασης του τελικού αποτελέσματος. Θα το βρεις σε δύο αποχρώσεις, light και warm, και σου προτείνω να βιαστείς γιατί και αυτό είναι limited edition!

Το επόμενο λανσάρισμα είναι από τα αγαπημένα μου γιατί ως γνωστόν, έχω αδυναμία στα καλοσχηματισμένα φρύδια! Τα δύο νέα Limited Edition brow-defining προϊόντα της Korres ήρθαν για να χαρίσουν φυσικά, πυκνά φρύδια, να τονίσουν το βλέμμα και να δώσουν σχήμα στο πρόσωπο! To Minerals Precision Brow Pencil με ενσωματωμένο βουρτσάκι, γεμίζει και δίνει τέλειο σχήμα στα φρύδια, ενώ η Minerals Tinted Brow Mascara τα διαμορφώνει, χρωματίζει και σταθεροποιεί. Smudge-proof σύνθεση, διάρκεια, άψογη απόδοση των αποχρώσεων, άνετη και ομοιόμορφη εφαρμογή.. με άλλα λόγια τέλεια φρύδια σε δευτερόλεπτα! Θα τα βρεις σε 3 αποχρώσεις, light, medium και dark.

Τελευταίο αλλά εξίσου αγαπημένο βήμα, η περιποίηση των χειλιών. H συλλογή Pure Greek Olive συνεχίζει να διαδίδει το αιώνιο μυστικό ομορφιάς των γυναικών της Κρήτης, το ελαιόλαδο. Το νέο Pure Greek Olive lip oil συνδυάζει ιδανικά την εντατική θρεπτική δράση με τη φυσική λάμψη, προσφέροντας ό,τι χρειάζονται τα χείλη για να παραμείνουν ενυδατωμένα, βελούδινα και λαμπερά. Βούτυρο karitè, βιταμίνη Ε, φυτικά έλαια και κεριά -έλαιο αμυγδάλου και ηλίανθου και τα εξωτικά virgin tamanu και buriti oil- χαρίζουν απλόχερα τις μοναδικές απαλυντικές και προστατευτικές ιδιότητές τους, σε συνδυασμό με τα πολλαπλά οφέλη του βιολογικού εξαιρετικού παρθένου ελαιόλαδου. Το καλύτερο; Το νέο silicone-free Lip Oil απλώνεται τέλεια στα χείλη, χωρίς να κολλάει. Η Korres όμως δε σταματά εδώ.. Τρία νέα lip balms της συλλογής με βιολογικό εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο και buttery υφή θρέφουν, ενυδατώνουν άμεσα και επανορθώνουν τα ξηρά χείλη, ενώ προστατεύουν από τις έντονες περιβαλλοντικές συνθήκες, όπως κρύο, αέρας ή ήλιος. Απαλά χείλη με το νέο lip balm Extra Care με αλόη και βούτυρο karitè, το Tint με έλαιο macadamia και βούτυρο mango που αφήνει μία διακριτική ροζ απόχρωση και την εκδοχή με δείκτη προστασίας SPF20 με beeswax και έλαιο ηλίανθου. Πλέον δεν έχεις δικαιολογία για να αμελείς την ενυδάτωση των χειλιών σου..


Η Korres δε σταματά να μας εκπλήσσει, δεν επαναπαύεται, προσφέροντάς μας προϊόντα που συνδυάζουν τα φυσικά συστατικά, την αποτελεσματικότητα και την απόλαυση στο μάξιμουμ! Για πες μας εντυπώσεις.. Τι ξεχώρισες, ποιά προϊόντα σου κλείνουν πονηρά το μάτι και τι ανυπομονείς να δοκιμάσεις;



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...