Enjoy Summer with NUXE


Ετοιμάζεις βαλίτσες τελευταία στιγμή; Κανένα πρόβλημα! Η Nuxe Sun σου προσφέρει μια ολοκληρωμένη σειρά αντηλιακής προστασίας και περιποίησης σώματος για μετά την έκθεση στον ήλιο! Η σειρά αντηλιακής προστασίας της NUXE -εμπλουτισμένη με υάκινθο και ηλίανθο- προστατεύει την επιδερμίδα από τη UVA/UVB ακτινοβολία και τη φωτογήρανση, ενώ παράλληλα βοηθά να αποκτήσουμε ένα υπέροχο λαμπερό μαύρισμα! Μια σειρά που ξεχωρίζει για τις μοναδικές υφές της, που το ακαταμάχητο καλοκαιρινό της άρωμα χαράσσεται ανεξίτηλα στη μνήμη μας! Απόλαυσε το φετινό καλοκαίρι με τη NUXE, χωρίς περιορισμούς!!

NUXE Sun tanning oil SPF 30. Σε αντίθεση με τα περισσότερα αντηλιακά λαδάκια, απορροφάται άμεσα από την επιδερμίδα, χωρίς να αφήνει λιπαρό αποτέλεσμα! Ενυδατώνει και θρέφει το δέρμα, αφήνοντάς το λείο και λαμπερό! Το κυριότερο; Προσφέρει υψηλή αντηλιακή και αντιγηραντική προστασία και ταυτόχρονα ενισχύει τη διαδικασία του μαυρίσματος! Φυσικά μυρίζει ονειρεμένα όπως όλη η σειρά Nuxe Sun!

NUXE Sun delicious face cream SPF 30. Εξίσου απολαυστική και η αντηλιακή κρέμα προσώπου, αφού απορροφάται άμεσα, δεν αφήνει λευκά υπολείμματα και χαρίζει λεία και απαλή επιδερμίδα. Με κρεμώδη υφή που προσφέρει διπλή προστασία από τις ακτίνες UVA και UVB, είναι ιδανική για το ευαίσθητο δέρμα του προσώπου, ενώ χάρη στη σύνθεσή της που βασίζεται σε ισχυρά αντιοξειδωτικά συστατικά κατά των ελεύθερων ριζών, βοηθά στην καταπολέμηση των σημαδιών της γήρανσης και της φωτογήρανσης.

NUXE Sun milky oil for hair. Ενυδατικό προστατευτικό γαλάκτωμα για μαλλιά με υάκινθο και  ηλίανθο, που προσφέρει πολλαπλή προστασία από την ακτινοβολία UV, το αλάτι και το χλώριο, ενώ είναι εξαιρετικά ανθεκτικό στο νερό. Επανορθώνει και ενυδατώνει τα μαλλιά, προστατεύει το χρώμα τους και ενισχύει τη φυσική τους λάμψη. Must-have για να διατηρήσεις τα μαλλιά σου υγιή κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού!

NUXE Sun Shampooing Douche après soleil. Ένα προϊόν που κυριολεκτικά θα σου λύσει τα χέρια, αφού μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο στο σώμα όσο και στα μαλλιά! Αναζωογονεί και απομακρύνει τα αντηλιακά φίλτρα, το αλάτι, το χλώριο και την άμμο. Με 92% συστατικά φυσικής προέλευσης και υπέροχο καλοκαιρινό άρωμα από γλυκό πορτοκάλι, άνθη Tiare και βανίλια, καθαρίζει απαλά χωρίς να ξηραίνει την επιδερμίδα και το τριχωτό της κεφαλής, ενώ αφήνει την επιδερμίδα απαλή και τα μαλλιά ανάλαφρα και λαμπερά.

NUXE Sun Refreshing After Sun lotion. Αναζωογονητική και δροσιστική λοσιόν για μετά την έκθεση στον ήλιο. Με ανάλαφρη υφή που απλώνεται γρήγορα και εύκολα, προσφέρει άμεση αίσθηση ανανέωσης και δροσιάς, ενώ αποκαθιστά άμεσα την ισορροπία της επιδερμίδας και προσφέρει αναδόμηση και εξαιρετική ελαστικότητα. Η σύνθεσή του είναι εμπλουτισμένη με πούδρα από σπόρους φυσικού χαρουπιού -ένα φυτικό ενεργοποιητή μαυρίσματος- που προσφέρει ομοιόμορφο μαύρισμα, το ενισχύει και το παρατείνει.

NUXE Sun Delicious Fragrant WaterΕμπνευσμένο από το εθιστικό άρωμα της NUXE, με νότες από γλυκό πορτοκάλι, τροπική καρύδα και άνθη tiare, βανίλια και μόσχο, θα γίνει εμμονή από τον πρώτο ψεκασμό! Με 86% φυσικά συστατικά, δεν προκαλεί φωτοευαισθησία, ώστε να μπορείς να το απολαύσεις ελεύθερα όλες τις ώρες της μέρας! Εννοείται πρέπει να το δοκιμάσεις με την πρώτη ευκαιρία!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...