April Beauty Favorites



Μπορεί ο Απρίλιος να είναι ο μήνας των γενεθλίων μου και κάθε χρόνο να τον περιμένω με μεγάλη ανυπομονησία αλλά ο φετινός ήταν πολύ διαφορετικός.. και τα γενέθλιά μου ήταν διαφορετικά! Έχοντας πλέον βγει από την καραντίνα και ευελπιστώντας πως όλο αυτό ανήκει στο παρελθόν, πρέπει να σου πω πως για μένα ήταν μια εμπειρία που μου χάρισε κάτι πολύ σημαντικό! Χρόνο.. χρόνο να περάσω στιγμές με την οικογένειά μου, χρόνο που είναι πολύτιμος αλλά και τόσο δυσεύρετος στην καθημερινότητα.. και εννοείται χρόνο για να προσέξω τον εαυτό μου λιγάκι παραπάνω και να κάνω τις beauty δοκιμές μου! Σήμερα λοιπόν, μιλάμε για τα προϊόντα που αγάπησα και δε σταμάτησα να χρησιμοποιώ το μήνα που μας πέρασε..


Το La Mer The Soft Fluid Longwear foundations spf20 είναι από τα αγαπημένα μου τους ανοιξιάτικους μήνες, αφού συνδυάζει ανάλαφρη σύσταση, φυσικό υγιές φινίρισμα και δείκτη προστασίας. Σίγουρα πρόκειται για ένα luxury προϊόν και εννοείται πως σου προτείνω να περιμένεις το -40% έκπτωση που κάνει κατά καιρούς το brand, αλλά αν θελήσεις να το δοκιμάσεις, σίγουρα δε θα το μετανιώσεις!

Πιο ανάλαφρη σύσταση επιλέγω και κάτω από τα μάτια και το Charlotte Tilbury Magic Away liquid concealer είναι το ιδανικό, αφού καλύπτει αποτελεσματικά τους μαύρους κύκλους και χαρίζει ξεκούραστο, φωτεινό βλέμμα! Αν πάλι θέλεις μια αρκετά πιο οικονομική εναλλακτική, σου προτείνω να ρίξεις μια ματιά στο Maybelline Instant Eraser Age Rewind concealer, που θα σου δώσει παρόμοιο αποτέλεσμα.

Για ένα γρήγορο μακιγιάζ στα μάτια επιλέγω πάντα μια κρεμώδη σκιά και η Charlotte Tilbury Marie Antoinette eyes to mesmerise είναι η αγαπημένη μου τελευταία, αφού εξασφαλίζει μέγιστη διάρκεια και δημιουργεί ένα ολοκληρωμένο look με ελάχιστη προσπάθεια! Βάλε μια μικρή ποσότητα στα βλέφαρά σου, σβήστη προς την κόγχη με τα δάχτυλα ή με ένα blending brush και έτοιμη! 

Συνεχίζω με bronzer και το αγαπημένο μου τους τελευταίους μήνες, που δεν είναι άλλο από το Fenty Beauty Sun Stalk'r Instant warmth bronzer στην απόχρωση Inda Sun. Ένα bronzer σε μορφή πούδρας που χαρίζει στην επιδερμίδα μια υπέροχη ζεστασιά και ένα απαλό ματ φινίρισμα. Πρόσφατα κυκλοφόρησε και η cream εκδοχή του που δε σου κρύβω ότι ανυπομονώ να δοκιμάσω.. και εννοείται θα σου πω εντυπώσεις!

To Apivita Black Detox Cleansing Jelly είναι από τις νεότερες προσθήκες της εταιρίας αλλά έχει ήδη γίνει αγαπημένη συνήθεια! Με ενεργό άνθρακα, πρόπολη και 97% συστατικά φυσικής προέλευσης, καθαρίζει αποτελεσματικά πρόσωπο και μάτια, ενώ ταυτόχρονα αποτοξινώνει και προσφέρει extra anti-pollution δράση. Το εκλεπτυσμένο άρωμα μελιού, ανθών πορτοκαλιάς και λευκών λουλουδιών σε αναζωογονεί και σου φτιάχνει τη διάθεση, ενώ αφήνει την επιδερμίδα πεντακάθαρη, φρέσκια και με αίσθηση απόλυτης άνεσης!

Το Sunday Riley C.E.O. Glow έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της πρωινής μου ρουτίνας, αφού η υπέροχη σύνθεσή του απορροφάται στη στιγμή και η διαφορά είναι ορατή από τις πρώτες χρήσεις! Ένα μείγμα προηγμένης βιταμίνης C, κουρκουμά και νυχτολούλουδου, που μεταφέρεται από έλαια superfood για να φτάσει στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος και να δώσει τη φωτεινότερη και πιο ενυδατωμένη λάμψη, ενώ μακροπρόθεσμα βοηθά την επιδερμίδα να επανακτήσει τον ομοιόμορφο χρωματικό της τόνο!


Ποιά προϊόντα αγάπησες και δε σταμάτησες να χρησιμοποιείς το μήνα που μας πέρασε; Μήπως έχουμε κοινά αγαπημένα; Εννοείται πως περιμένω τα σχόλια και τις εντυπώσεις σου..


..for more follow Touch of Rouge at

   

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...