Korres Pastel Candy Land



Η Korres διώχνει το γκρι και χρωματίζει τις μέρες μας σε τόνους παστέλ! Το κίτρινο, το γαλάζιο, το λιλά, το ροζ και το mint συναντούν τη χρυσή λάμψη του ήλιου στο πρόσωπο και δίνουν μορφή στο δικό μας beauty lalaland.. Κι αν σκεφτόσουν καιρό να πειραματιστείς με το μακιγιάζ σου, σίγουρα τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία! Μια πλήρης συλλογή βουτηγμένη σε μπόλικο χρώμα σε καλεί να την ανακαλύψεις!

H Bronze & Glow palette μου έκλεψε την καρδιά με την πρώτη ματιά! Μια παλέτα προσώπου τριών αποχρώσεων -με bronzer, ρουζ και highlighter-, που χαρίζει χρώμα υγείας και φυσικό λαμπερό φινίρισμα, αποτυπώνοντας την ανεπιτήδευτη λάμψη του ήλιου στο πρόσωπο! Πολύ βολική και στιβαρή συσκευασία, travel-friendly και εννοείται must-have για το απόλυτο sunkissed look!

Συνεχίζουμε με τα μάτια και τα Volcanic Minerals Velvet Eyeliners σε τέσσερις παιχνιδιάρικες αποχρώσεις που θα υπογραμμίσουν και θα απογειώσουν το μακιγιάζ σου! Πρόκειται για μηχανικά μολύβια ματιών με πολύ μεγάλη διάρκεια και βελούδινη σύσταση, που προσφέρουν τέλεια απόδοση χρώματος. 

Η Drama Volume Mascara είναι από τις top αγαπημένες μου και η lavender pop εκδοχή της με ξεσηκώνει ακόμη περισσότερο! Αν θέλεις oversided, πολυδιάστατες βλεφαρίδες με μοναδικό μήκος, απόλυτο όγκο και πλούσιο μαύρο χρώμα, τότε η επιλογή της είναι μονόδρομος!

Αν θέλεις να το πας ένα βήμα παραπέρα, μπορείς να παίξεις με την The Candy Nudes eyeshadow palette, μια παλέτα έξι άκρως ανοιξιάτικων αποχρώσεων με κρεμώδη υφή και σωστή απόδοση χρώματος που αναμειγνύονται με ευκολία, χαρίζοντας ένα μεταξένιο φινίρισμα. Θα το τολμήσεις;

Σειρά έχουν τα χείλη και τα υπερ-αγαπημένα υγρά κραγιόν μεγάλης διάρκειας Morello Matte Lasting lip fluid! Τέσσερις νέες αποχρώσεις για εντυπωσιακά χείλη με πλούσιο χρώμα, ματ φινίρισμα αλλά απόλυτη άνεση! Ποιό ταιριάζει με τα γούστα σου και ποιό σου κλείνει πονηρά το μάτι; 

Για το τέλος άφησα το πιο διασκεδαστικό κομμάτι, που δεν είναι άλλο από το χρώμα στα άκρα, αφού σου επιτρέπει να πειραματιστείς χωρίς φόβο και πάθος, τόσο στο μανικιούρ όσο και στο πεντικιούρ σου! Όπως κάθε άνοιξη, βάζουμε χρώμα και οι νέες αποχρώσεις είναι τόσο λαχταριστές που σίγουρα θα σε ξεσηκώσουν! Gel Effect Nail Colours για απόλυτη λάμψη και διάρκεια έως 10 μέρες. Και μη ξεχνάς πως τα nail colours της Korres είναι η πιο φυσική προσέγγιση ημιμόνιμου χρώματος στο σπίτι χωρίς τη χρήση λάμπας UV.


..for more follow Touch of Rouge at

   

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...