Wella Professionals Oil Reflections


Η υγεία των μαλλιών μου είναι κάτι που πάντα με απασχολεί τους φθινοπωρινούς μήνες. Μετά την απαραίτητη επίσκεψη στο κομμωτήριο, φροντίζω να τους προσφέρω την καλύτερη δυνατή φροντίδα και στο σπίτι! Εξάλλου, με τα κατάλληλα προϊόντα μπορείς πολύ γρήγορα να επαναφέρεις τη χαμένη τους λάμψη και να επανορθώσεις με ευκολία τη φθορά του καλοκαιριού! Η σειρά Wella Professionals Oil Reflections έχει γίνει κυριολεκτικά το δεξί μου χέρι και πίστεψέ με, αυτό δεν περνά απαρατήρητο!

Η σειρά Oil Reflections με πολύτιμα έλαια, δημιουργήθηκε για να χαρίσει στα μαλλιά μια εμπειρία πολυτελούς περιποίησης σε συνδυασμό με κορυφαία αποτελέσματα! Με έλαιο καμέλιας και εκχυλίσματα λευκού τσαγιού, προσφέρει εντατική ενυδάτωση σε βάθος και άμεση φωτεινότητα, ενώ ταυτόχρονα προστατεύει και λειαίνει την επιφάνεια της τρίχας, αφήνοντας τα μαλλιά πιο απαλά από ποτέ!


Δύο φορές την εβδομάδα χρησιμοποιώ το Luminous Reveal Shampoo, ένα εξαιρετικά ελαφρύ αλλά παράλληλα ενυδατικό σαμπουάν -για όλους τους τύπους μαλλιών- που καθαρίζει σε βάθος και χαρίζει φωτεινότητα. Συνεχίζω με μια μικρή ποσότητα από το Luminous Instant Conditioner, μια μαγική μαλακτική κρέμα 30 δευτερολέπτων (ναι ναι, καλά διάβασες!) που προσφέρει απαλότητα και κλειδώνει τη φυσική υγρασία της τρίχας. Έπειτα, αφού χτενίσω απαλά τα μαλλιά μου, εφαρμόζω την Luminous Reboost Mask και τα τυλίγω με μια πετσέτα, για 10'-15'. Πρόκειται για μια μάσκα που θρέφει σε βάθος, επανορθώνει και αναδομεί την τρίχα, ενώ ενισχύει και "κλειδώνει" τη λάμψη και την απαλότητα που έχουν προσφέρει νωρίτερα το σαμπουάν με το conditioner. Τελευταίο -και ίσως το πιο αγαπημένο μου- βήμα, το Luminous Smoothening Oil, ένα έλαιο πολλαπλών χρήσεων που προσφέρει στα μαλλιά απαλότητα και φυσική λάμψη, χάρη στα έλαια μακαντάμια και αβοκάντο. Με πλούσια πολυτελή σύνθεση, ενυδατώνει σε βάθος τις άκρες των μαλλιών και αντανακλά το φως, χαρίζοντας μια αξιολάτρευτη φυσική λάμψη. Ταυτόχρονα, προστατεύει την τρίχα και μειώνει το φριζάρισμα, κάνοντας το styling που ακολουθεί παιχνιδάκι!


Αν έχεις λεπτά έως κανονικά μαλλιά και δεν συμπαθείς τα πλούσια παραδοσιακά έλαια μαλλιών, τότε το Light Luminous Reflective Oil είναι η καλύτερη επιλογή για σένα, αφού προσφέρει βαθιά ενυδάτωση, άμεση φωτεινότητα και την πολυπόθητη θρέψη στα μαλλιά χωρίς να τα βαραίνει. Με εκχυλίσματα ελαίου καμέλιας και εξαιρετικά ελαφριά υφή, μπορείς να το χρησιμοποιείς και ανάμεσα στα λουσίματα -όπως κάνω εγώ- στις άκρες των μαλλιών σου, για να τους προσφέρεις εξτρά προστασία και άμεση λάμψη!

Τα προϊόντα περιποίησης της Wella Professionals θα τα βρεις αποκλειστικά στα συνεργαζόμενα κομμωτήρια. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να δεις εδώ ποιό είναι το πλησιέστερο στην περιοχή σου.


4 comments:

  1. Τα δοκιμάζω και εγώ κάποιο διάστημα και είναι πραγματικά υπέροχα!! Ειδικά το λαδάκι έχει γίνει από τα πιο αγαπημένα μου και λατρεύω το άρωμά τους!! Φανταστική παρουσίαση όπως πάντα και οι φωτογραφίες σου σκέτη απόλαυση!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σ'ευχαριστώ πολύ φίληηηη!!! <3

      Delete
  2. Πολύ καλή παρουσίαση και καλά προϊόντα!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σ'ευχαριστώ πολύ πολύ! Όντως, εξαιρετικά προϊόντα, με υπέροχα αποτελέσματα! :-)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...