Get Hair-Ready for Summer


Project: "Υγιή δυνατά μαλλιά". Γιατί το καλοκαίρι βρίσκεται προ των πυλών και πρέπει να μας βρει προετοιμασμένες! Μη ξεχνάς πως η φθορά που θα υποστούν τα μαλλιά σου από την έκθεση στον ήλιο και την επαφή με το αλάτι ή το χλώριο είναι μια αληθινή δοκιμασία και η διατήρηση της υγιής τους όψης μέχρι το τέλος του καλοκαιριού είναι σίγουρα μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις. Δεν χρειάζεται όμως να ανησυχείς, αφού τα κατάλληλα προϊόντα περιποίησης θα εφοδιάσουν τα μαλλιά σου με τα "σωστά όπλα", προκειμένου να προετοιμαστούν αλλά και να αντιμετωπίσουν τη μελλοντική φθορά του καλοκαιριού!

Χωρίς να χάσω άλλο χρόνο, επισκέπτομαι το αγαπημένο μου online-shop, από όπου προμηθεύομαι όλα τα προϊόντα για την περιποίηση των μαλλιών μου, που δεν είναι άλλο από το Hair Way Beauty! Ένας αληθινός παράδεισος για τα μαλλιά μου, με μια τεράστια γκάμα επαγγελματικών προϊόντων περιποίησης αλλά και styling βρίσκεται μόνο ένα "κλικ" μακρυά κι έτσι, μπορώ εύκολα, γρήγορα και από την άνεση του καναπέ μου να βρω όλα τα αγαπημένα μου hair-brands και μάλιστα στις πιο συμφέρουσες τιμές! 


Στις δύσκολες αποστολές έχω σύμμαχό μου την Kerastase.. γιατί, κακά τα ψέμματα, αν δεν ξέρει η Kerastase, τότε ποιος ξέρει;; Μια εταιρία που αγαπώ και χρησιμοποιώ χρόνια, με επαγγελματικά προϊόντα, που πραγματικά κάνουν θαύματα! Αυτή την περίοδο, επιλέγω την σειρά Kerastase Elixir Ultime, μια must-have σειρά αφιερωμένη στην ομορφιά των μαλλιών! Εμπλουτισμένη με το σύμπλοκο Oleo-Complexe -ένα μίγμα τεσσάρων πολύτιμων ελαίων-, συνδυάζει την υψηλή αποτελεσματικότητα με μια μοναδική εμπειρία αισθήσεων, για την περιποίηση των μαλλιών μας στο σπίτι σε μόλις 3 βήματα!

Πρώτο βήμα, το Kerastase Bain Elixir shampoo. Ιδανικό για όλους τους τύπους μαλλιών και εμπλουτισμένο με το σύμπλοκο Oleo-Complexe, καθαρίζει σε βάθος, ενώ παράλληλα προσφέρει θρέψη, προστασία και ανθεκτικότητα. Μετά από κάθε χρήση νιώθω τα μαλλιά μου ανάλαφρα και ασύγκριτα απαλά αλλά το καλύτερο είναι πως σταδιακά τα βοηθά να ξαναβρούν τη λάμψη και την ελαστικότητά τους!

Σειρά έχει η Kerastase Elixir mask, που μπορεί -χωρίς υπερβολές- να μεταμορφώσει τα μαλλιά σου σε μόλις 10'. Θρέψη σε βάθος, ανθεκτικότητα και απόλυτη επανόρθωση είναι μόνο μερικά από αυτά που με κάνουν να πίνω νερό στο όνομά της! Δεν θα βαρύνει τα μαλλιά σου, αντιθέτως θα λατρέψεις τη μεταξένια απαλότητα, την εκθαμβωτική λάμψη και τη φυσική κίνηση που θα τους χαρίσει, από την πρώτη εφαρμογή!

Τελευταίο βήμα αλλά εξίσου σημαντικό, το θρυλικό Kerastase Elixir Ultime. Μια πολυχρηστική θεραπεία με άκρως εθιστικό άρωμα και με μια μοναδική σύνθεση από τέσσερα πολύτιμα έλαια -αργανιά, καμέλια, καλαμπόκι και πρακάξι- που πίστεψέ με, μόλις τη δοκιμάσεις δεν θα την αποχωρίζεσαι! Χρησιμοποίησέ το πριν το λούσιμο για βαθιά θρέψη, πριν το πιστολάκι για προστασία ενάντια στη θερμότητα, μετά το styling για να τελειοποιήσεις το χτένισμά σου και να ελέγξεις το φριζάρισμα αλλά και καθ'όλη τη διάρκεια της ημέρας για να χαρίσεις στα μαλλιά σου ενυδάτωση και να ενισχύσεις τη λάμψη τους!

Μια ρουτίνα περιποίησης που με κάνει να αγαπώ τα μαλλιά μου ακόμη περισσότερο και φυσικά να εμπιστεύομαι την Kerastase με κλειστά μάτια! Αλήθεια, ποιά είναι η δική σου ρουτίνα περιποίησης των μαλλιών σου και τί χρησιμοποιείς για να τα προετοιμάσεις για τις ανέμελες μέρες του καλοκαιριού; Αν πάλι δυσκολεύεσαι να επιλέξεις, πρέπει να σου πω ότι το Hair Way Beauty δεν είναι απλά ένα e-shop αλλά η φυσική συνέχεια 5 σταθμών ομορφιάς, πράγμα που σημαίνει πως μπορείς είτε να επισκεφτείς ένα από τα κομμωτήρια Hair Way είτε να επικοινωνήσεις μέσω της ειδικής φόρμας που θα βρεις εδώ, προκειμένου να λάβεις εξατομικευμένες προτάσεις και πολύτιμες συμβουλές από τους hair-experts για τα κατάλληλα προϊόντα για σένα, σύμφωνα με τις ανάγκες και τον τύπο των μαλλιών σου!


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...