Blue Scents natural cosmetics


Blue Scents.. Ένα όνομα που εμπνέεται από την ελληνική φύση, μια ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης με ειδικά μελετημένες συνθέσεις και με βάση τα πιο αγνά, φυτικά και ευεργετικά συστατικά.. για να καλομάθεις τον εαυτό σου από την κορυφή μέχρι τα νύχια και μάλιστα με τον πιο φυσικό τρόπο! Ελαιόλαδο, εκχύλισμα σταφυλιού, αμυγδαλέλαιο, έλαιο Αrgan, αλόη και αιθέρια έλαια, ενώνουν τις δυνάμεις τους για να σου χαρίσουν την πιο βαθιά και ουσιαστική φροντίδα. Αρώματα σαγηνευτικά, που θα σε ξεσηκώσουν και θα πλημμυρίσουν τις καθημερινές στιγμές περιποίησης από παιώνια, γαρδένια, βιολέτα, γιασεμί, μανταρίνι και ρόδι, μυρωδιές που αποτυπώνονται στις πιο λουλουδάτες συσκευασίες και πίστεψέ με, θα γίνουν το πιο όμορφο στολίδι στο μπάνιο σου! Αφρόλουτρο, body lotion, body scrub, κρέμα χεριών, αρωματικό σαπούνι, dry oil, edt αλλά και αρωματικό κερί για να δημιουργήσεις την πιο χαλαρωτική και απολαυστική ατμόσφαιρα! Κάνε τους συνδυασμούς σου και έλα να μετατρέψουμε το μπάνιο μας σε ένα πολυτελές spa, με μυρωδιές που ταξιδεύουν τις αισθήσεις και κάνουν την καθημερινή περιποίηση πιο λαχταριστή από ποτέ! 


Αναζωογονητικό, εξαιρετικά ευγενικό με την επιδερμίδα και πλούσιο σε ελαιόλαδο και εκχύλισμα σταφυλιού, το Blue Scents Peony shower gel, καθαρίζει σε βάθος και δρα ευεργετικά για την ελαστικότητα της επιδερμίδας, αφήνοντάς την δροσερή, σωστά ενυδατωμένη και διακριτικά αρωματισμένη με τη μεθυστική μυρωδιά παιώνιας. Λατρεύω την αίσθηση φρεσκάδας και ευεξίας που μου χαρίζει στο πρωινό ντους αλλά και τις χαλαρωτικές του ιδιότητες στο τέλος μιας κουραστικής ημέρας.

Σειρά έχει το Blue Scents Pomegranate body scrub, μια κρέμα απολέπισης εμπλουτισμένη με ελαιόλαδο και εκχύλισμα σταφυλιού, που αναζωογονεί και απομακρύνει αποτελεσματικά τα νεκρά κύτταρα του δέρματος, χάρη στους λεπτούς κόκκους αμυγδάλου, αποκαλύπτοντας μια λεία και αξιολάτρευτα βελούδινη επιδερμίδα. Παράλληλα, ο μαγικός συνδυασμός από πανθενόλη, βούτυρο καριτέ και αλόη βέρα φροντίζουν για την ενυδάτωση, ανάπλαση και θρέψη της επιδερμίδας. Χρησιμοποιώ μια γενναιόδωρη ποσότητα 2 με 3 φορές την εβδομάδα σε στεγνή επιδερμίδα, κάνοντας απαλό μασάζ με κυκλικές κινήσεις.

Αν είσαι λάτρης των αρωματικών σαπουνιών, τότε σίγουρα θα λατρέψεις τα σαπούνια της Blue Scents, όχι μόνο για τις μεθυστικές μυρωδιές τους αλλά κυρίως για την αίσθηση πολυτέλειας που σου χαρίζουν κατά τη χρήση και τον πλούσιο μεταξένιο αφρό τους. Ξεχώρισα το Blue Scents Gardenia soap γιατί καθαρίζει και περιποιείται σε βάθος την επιδερμίδα, χαρίζοντας ενυδάτωση και μια υπέροχη αίσθηση φρεσκάδας και απαλότητας, που σε συνδυασμό με το υπέροχο άρωμά του το κατατάσσουν στα top αγαπημένα μου!


Η ενυδάτωση σώματος είναι σίγουρα από τα πιο απολαυστικά βήματα στην περιποίηση της επιδερμίδας και η Blue Scents μας δίνει τέσσερις ακόμη λόγους, αφού μπορούμε να επιλέξουμε ανάμεσα σε body lotion, body cream και dry oil για την ενυδάτωση σώματος αλλά και κρέμες χεριών σε τέσσερις αξιολάτρευτες μυρωδιές! Επέλεξα την Blue Scents Violet body cream, με μια μοναδική μυρωδιά που δε συναντάς συχνά σε κρέμα σώματος και την Blue Scents Night Jasmine body cream με μια άκρως μεθυστική μυρωδιά, που θυμίζει έντονα άρωμα μεγάλου οίκου! Με ευεργετικά συστατικά όπως ελαιόλαδο, εκχύλισμα σταφυλιού, πανθενόλη και βιταμίνη Ε, περιποιούνται, ενυδατώνουν σε βάθος και θρέφουν ακόμη και την πιο ξηρή επιδερμίδα. Η πλούσια βελούδινη σύνθεσή τους απλώνεται σαν όνειρο και απορροφάται με ευκολία, βοηθώντας την επιδερμίδα να ξαναβρεί την αρχική της απαλότητα, ενώ το άρωμά τους διαρκεί για ώρες..

Η Blue Scents Pomegranate hand cream είναι η ενυδατική κρέμα χεριών που χρησιμοποιώ το τελευταίο διάστημα και θα τη βρεις μόνιμα μέσα στην τσάντα μου. Με εκχύλισμα από ελαιόλαδο και σταφύλι σε συνδυασμό με την αναπλαστική δύναμη της αλόης, ενυδατώνει, προστατεύει και αποτρέπει την ξηρότητα, ενώ απορροφάται άμεσα χωρίς να αφήνει αίσθηση λιπαρότητας. Ότι μυρίζει φανταστικά το είπα;;


Δεν είναι τυχαία ένα από τα best-sellers της εταιρίας, αφού το Blue Scents body & hair dry oil είναι ένα πολυχρηστικό προϊόν που θα σου λύσει τα χέρια! Ένα ξηρό λάδι με διαλεχτά φυτικά έλαια, όπως καστορέλαιο, macadamia και jojoba, που μπορεί να εφαρμοστεί τόσο στο σώμα όσο και στα μαλλιά. Με αντιγηραντικές ιδιότητες, χαρίζει πλούσια ενυδάτωση και απαλότητα, ενώ αναδομεί και ενισχύει την υγεία του δέρματος και των μαλλιών. Εφάρμοσε μια μικρή ποσότητα σε νωπά μαλλιά για να τους χαρίσεις ενυδάτωση αλλά και μετά το styling για εξτρά λάμψη. Στο σώμα μπορείς να το χρησιμοποιήσεις μόνο του αλλά και πριν την κρέμα σώματος, προκειμένου να απολαύσεις ενυδάτωση στο μάξιμουμ!

Και το καλύτερο στο άφησα για το τέλος, αφού τις περισσότερες από τις υπέροχες μυρωδιές της Blue Scents θα τις βρεις και σε eau de toilette, ώστε να ενισχύσεις το άρωμα των προϊόντων περιποίησης και να "κλειδώσεις" την αγαπημένη σου μυρωδιά και γιατί όχι, να το έχεις μέσα στην τσάντα σου και να το ανανεώνεις όποτε θελήσεις! Ξεχώρισα το Blue Scents Peony edt για την έντονα θηλυκή και λουλουδάτη μυρωδιά του, που ταιριάζει γάντι με τους ανοιξιάτικους μήνες! Επόμενο στη wishlist; Μα φυσικά το violet..

Μεθυστικά αρώματα, αξιολάτρευτες συνθέσεις και αγνά, φυτικά συστατικά είναι μόνο μερικά από τα στοιχεία που κάνουν την Blue Scents να ξεχωρίζει και να αξίζει την προσοχή σου χωρίς δεύτερη σκέψη.. Αν την έχεις ήδη γνωρίσει, εννοείται περιμένω τις εντυπώσεις σου και φυσικά θέλω να μάθω τι έχεις δοκιμάσεις και αν κατάφερες να ξεχωρίσεις την πιο-πιο αγαπημένη σου μυρωδιά..

1 comment:

  1. Αααχ... τι μας κάνεις!!! Πόσο όμορφο, μοσχομυριστό και λουλουδάτο το post σου... Τα θέλω όλα δε σου κρύβω αλλά για αρχή ξεχώρισα το πολυχρηστικό λαδάκι που σίγουρα διευκολύνει πολύ, τη body cream που η συσκευασία της μου κλείνει το μάτι και φυσικά το αρωματικό κερί που θα πάει τη ρουτίνα περιποίησης ένα βήμα πιο πέρα!! Ήρθε η άνοιξη στο μπάνιο σου φίλη μου και μας ξεσήκωσες ;-)

    Φιλιά πολλά <3

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...