My Morning Skincare Routine


Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται.. Ακόμη κι αν πατάς αμέτρητες φορές "αναβολή" στο ξυπνητήρι σου πριν καταφέρεις να σηκωθείς απ'το κρεβάτι -όπως κι εγώ άλλωστε- είναι στο χέρι σου να ξεκινήσεις τη μέρα σου με το πιο όμορφο χαμόγελο! Αφιέρωσε λίγα λεπτά στην περιποίηση της επιδερμίδας σου, προκειμένου να της προσφέρεις όλα όσα χρειάζεται.. Μη ξεχνάς πως μια υγιής λαμπερή επιδερμίδα είναι το πιο δυνατό σου χαρτί και θα αναδείξει στο μάξιμουμ όποιο μακιγιάζ επιλέξεις να εφαρμόσεις στη συνέχεια!


Ξεκινώ τον καθαρισμό της επιδερμίδας μου με το Oskia Renaissance cleansing gel, ένα καθαριστικό νέας γενιάς, με μια άκρως απολαυστική gel-to-oil σύνθεση, που λιώνει στο δέρμα για γρήγορη και απαλή απομάκρυνση ακαθαρσιών, ενώ παράλληλα φωτίζει και θρέφει για να αποκαλύψει μια ισορροπημένη, καθαρή και λεία επιδερμίδα! Με ένα ισχυρό μείγμα φυσικών συστατικών υψηλής τεχνολογίας, εμπλουτισμένο με βιταμίνες A, C και E, Ωμέγα 6, μαγνήσιο, ένζυμα κολοκύθας, χαμομήλι και τριαντάφυλλο, καθαρίζει σε βάθος τους πόρους, βελτιώνει την ελαστικότητα, προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες και τις περιβαλλοντικές επιθέσεις, αναζωογονεί, αποτοξινώνει και καταπραΰνει, ώστε να μειωθούν τυχόν ερεθισμοί.

Τις ημέρες που η επιδερμίδα μου έχει ανάγκη από εξτρά αναζωογόνηση, ψεκάζω 2-3 φορές από το Caudalie Beauty Elixirμια αληθινή ανάσα δροσιάς, εμπνευσμένη από το ελιξήριο νεότητας που χρησιμοποιούσε η βασίλισσα Isabelle της Ουγγαρίας. Λειαίνει τις λεπτές γραμμές, συσφίγγει τους πόρους και ενισχύει άμεσα τη λάμψη της επιδερμίδας, χάρη στα αιθέρια έλαια και το μείγμα από εκχυλίσματα φρούτων και λουλουδιών που περιέχει, ενώ ταυτόχρονα μειώνει τις κοκκινίλες και ξυπνά τις αισθήσεις με μια αέρινη μυρωδιά βοτάνων! Βάλε ένα μπουκαλάκι στο μπάνιο σου και ακόμη ένα μέσα στην τσάντα, προκειμένου να δροσίζεις και να ανανεώνεις την επιδερμίδα σου οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας το χρειάζεται και.. θα με θυμηθείς! 


Τη σειρά Moisture Surge της Clinique την αγαπώ χρόνια και είναι από τις top επιλογές μου για ενυδάτωση! Έτσι, το νέο Clinique Moisture Surge Hydrating Supercharged concentrate δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση! Μια υπερ-ενισχυμένη water-gel φόρμουλα που ξεδιψάει άμεσα την αφυδατωμένη επιδερμίδα και διατηρεί το δέρμα ενυδατωμένο για 24 ώρες! Το μυστικό βρίσκεται στην τεχνολογία Liquid-Sphere που συνδυάζει σύμπλοκα που μαγνητίζουν την υγρασία και ενθυλακωμένα αντιοξειδωτικά που βοηθούν στο σπάσιμο του κύκλου της αφυδάτωσης και του περιβαλλοντικού στρες που μπορεί να οδηγήσουν σε πρόωρη γήρανση. Με εξαιρετικά ανάλαφρη σύνθεση, απορροφάται άμεσα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και μόνο του αλλά και πριν την ενυδατική σου! Εννοείται πως είναι must-have ειδικά για τους καλοκαιρινούς μήνες!


Στη συνέχεια, εφαρμόζω μια μικρή ποσότητα από την Clinique Pep-Start Hydroblur moisturizer, μια μη λιπαρή ενυδατική κρέμα, που λειτουργεί ταυτόχρονα και ως primer πριν από το foundation. Η ελαφριά βελούδινη σύνθεσή της, προσφέρει ένα φυσικό ματ αποτέλεσμα, ενώ απαλύνει την εμφάνιση των πόρων και των λεπτών γραμμών, προσφέροντας τον τέλειο καμβά πριν ξεκινήσεις το μακιγιάζ σου!

Επόμενο και τελευταίο βήμα.. η κρέμα ματιών! Η Clinique Pep-Start eye cream είναι η ιδανική πρωινή επιλογή, αφού ενυδατώνει, φωτίζει και αναζωογονεί την ευαίσθητη περιοχή των ματιών, ενώ παράλληλα ένα σύμπλεγμα πεπτιδίων βοηθά την επιδερμίδα να συγκρατεί την υγρασία και να γίνεται σταδιακά πιο ανθεκτική. Η ελαφριά δροσερή σύνθεσή της μειώνει το πρήξιμο και αφήνει το βλέμμα ξεκούραστο, ενώ το ειδικό απλικατέρ παρέχει την κατάλληλη ποσότητα και κάνει την εφαρμογή παιχνιδάκι!


Ποιά είναι η δική σου πρωινή ρουτίνα και ποια προϊόντα εμπιστεύεσαι για το καθημερινό σου ξεκίνημα;  

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...