Caudalie - Take Your Makeup Off


Όσες φορές κι αν με ρωτήσεις ποιο είναι το πιο σημαντικό βήμα στην περιποίηση της επιδερμίδας, πάντα θα σου απαντώ «ο αποτελεσματικός καθαρισμός». Σχολαστικό ντεμακιγιάζ και έπειτα εφαρμογή ενός καθαριστικού, προκειμένου να απομακρύνουμε τυχόν κατάλοιπα. Το σωστό ντεμακιγιάζ και ο αποτελεσματικός καθαρισμός είναι το μυστικό για μια υγιή φωτεινή επιδερμίδα, χωρίς ατέλειες,  που μεγιστοποιεί την αποτελεσματικότητα των προϊόντων που θα χρησιμοποιήσουμε στη συνέχεια. Γαλάκτωμα, λάδι, νεράκι micallar ή μήπως αφρό; Επίλεξε με βάση τις ανάγκες της επιδερμίδας σου και ανάλογα με τα γούστα σου, ώστε να συνδυάσεις την αποτελεσματικότητα με την απόλαυση.. Γιατί η καθημερινή σου ρουτίνα μπορεί να γίνει απολαυστική και η Caudalie το γνωρίζει από πρώτο χέρι

Η Caudalie αποκαλύπτει τη νέα σειρά ντεμακιγιάζ που θα σε κάνει να ανυπομονείς να αφαιρέσεις το μακιγιάζ σου! 5 νέα προϊόντα, 5 νέες ενεργές υφές μέσα σε 5 εξειδικευμένες φόρμουλες, βασισμένες σε φυσικά συστατικά -σε ποσοστό πάνω από 90%-, που προσφέρουν τέλειο ντεμακιγιάζ και θα γίνουν οι απόλυτοι σύμμαχοι για τη διατήρηση μιας καθαρής και νεανικής επιδερμίδας!  

Αν έχεις μεικτή-λιπαρή επιδερμίδα, ένα νεράκι micellar είναι η ιδανική επιλογή για το ντεμακιγιάζ σου, αφού δεν θα αφήσει εξτρά λιπαρότητα στην επιδερμίδα σου. Το Caudalie Micellar Cleansing Water με 98% συστατικά φυσικής προέλευσης, με ενυδατικό βιολογικό Νερό σταφυλιών και καταπραϋντικό χαμομήλι, καθαρίζει, ενυδατώνει και καταπραΰνει με μία μόνο κίνηση! Η αναζωογονητική και ανάλαφρη σύνθεσή του, αφήνει την επιδερμίδα δροσερή, χωρίς ίχνος μακιγιάζ και πανέτοιμη για το επόμενο βήμα..

Σειρά έχει το Instant Foaming Cleanser, ένας εξαιρετικά πλούσιος και αέρινος αφρός, που απολαμβάνω να χρησιμοποιώ τόσο το πρωί όσο και το βράδυ. Με 98% συστατικά φυσικής προέλευσης, χωρίς σαπούνι και εμπλουτισμένος με ενυδατικά εκχυλίσματα σταφυλιού και φασκόμηλου, καθαρίζει αποτελεσματικά την επιδερμίδα, αφήνοντάς την δροσερή, σωστά ενυδατωμένη και αξιολάτρευτα λεία και απαλή!

Τη συλλογή συμπληρώνουν το Make-Up Removing Cleasing Oil που συνδυάζει ενυδατικά έλαια από κουκούτσια σταφυλιού και αμυγδάλου με ηλιέλαιο και καστορέλαιο, ιδανικά για την αφαίρεση κάθε τύπου μακιγιάζ, το γαλάκτωμα Gentle Cleansing Milk και η τονωτική λοσιόν Moisturizing Toner.

Δοκίμασε, πειραματίσου, κάνε το δικό σου mix & match ανάλογα με τα γούστα σου και τον τύπο επιδερμίδας σου, δημιούργησε τη δική σου ρουτίνα ντεμακιγιάζ και απόλαυσε μια μοναδική εμπειρία καθαρισμού!


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...