Empties #8


Αν δεν είναι η καραντίνα η καταλληλότερη περίοδος για ξεκαθάρισμα, τότε ποιά είναι; Πράγματα που αμελούσες καιρό, που άφηνες πάντα για "αύριο", είναι μια καλή ευκαιρία να βγουν από τη λίστα σου! Σήμερα λοιπόν μιλάμε για άδειες συσκευασίες και προϊόντα που χρησιμοποίησα μέχρι τέλους. Ποιά μου άρεσαν, ποιά δεν αποχωρίζομαι και τα αγοράζω χωρίς σταματημό και ποιά με απογοήτευσαν;


Oskia Renaissance cleansing gel: Με ένα ισχυρό μείγμα φυσικών συστατικών, εμπλουτισμένο με ένα σωρό βιταμίνες και θρεπτικά συστατικά, είναι σίγουρα ένα από τα αγαπημένα μου καθαριστικά για να ξεκινήσω την πρωινή μου ρουτίνα! Καθαρίζει απαλά χωρίς να κάνει αφρό και δεν διαταράσσει την ισορροπία της επιδερμίδας, ενώ την αφήνει αισθητά απαλή, λαμπερή και αναζωογονημένη!

Korres Τσάι του Ολύμπου αφρώδης κρέμα καθαρισμού: Εμπλουτισμένο με εκχύλισμα βιολογικού τσαγιού από τους πρόποδες του Ολύμπου, είναι το ιδανικό καθαριστικό για τις ημέρες που αισθάνεσαι την επιδερμίδα σου πιο ευαίσθητη ή αφυδατωμένη, αφού έχει απολαυστικά πλούσια υφή και δεν περιέχει σαπούνι, ενώ παράλληλα χαρίζει καθαρή και λεία επιδερμίδα.

Bioderma Seνsibio H2O: Ένα προϊόν συνώνυμο του ντεμακιγιάζ, πολυβραβευμένο, που σίγουρα πρέπει να το δοκιμάσεις, αν δεν το έχεις κάνει ήδη! Ειδικά σχεδιασμένο για ευαίσθητες επιδερμίδες, προσφέρει αποτελεσματικό καθαρισμό από το μακιγιάζ και τους ρύπους τόσο στο πρόσωπο όσο και στα μάτια. Εννοείται στο προτείνω και πίστεψέ με, θα το λατρέψεις εγγυημένα!

Caudalie Grape Water: Ένα 100% βιολογικό καταπραϋντικό νερό με εκχυλίσματα σταφυλιού, κατάλληλο και για τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες, που αναζωογονεί και ενυδατώνει άμεσα την επιδερμίδα οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Συνηθίζω να το χρησιμοποιώ ως τόνερ πριν την ενυδατική μου και με την πάροδο του χρόνου η επιδερμίδα μου έχει "ηρεμήσει" και έχει μειωθεί αισθητά η ερυθρότητα.



Lierac Hydragenist Moisturizing cream-gel & serum: Απευθύνονται στη μικτή επιδερμίδα που έχει ανάγκη από άμεση ενυδάτωση, αίσθηση δροσιάς και παράλληλη λείανση των λεπτών γραμμών. Πρόσφεραν πράγματι έντονη ενυδάτωση και η μυρωδιά τους ήταν άκρως απολαυστική, ωστόσο η υφή τους -ειδικά της ενυδατικής κρέμας- ήταν περισσότερο πλούσια απ'όσο θα ήθελα.

Shiseido Ultimune power infusing concentrate: Ένα προϊόν που υπόσχεται να ενισχύσει τις φυσικές δυνάμεις άμυνας της επιδερμίδας και να αυξήσει τα οφέλη της ρουτίνας περιποίησης. Πρόκειται για ένα εξτρά βήμα, αφού χρησιμοποιείται μετά τον καθαρισμό και πριν από οποιοδήποτε άλλο προϊόν περιποίησης, ωστόσο είδα διαφορά στην ελαστικότητα και τη συνολική εικόνα της επιδερμίδας μου και θα ήθελα μελλοντικά να το εντάξω ξανά στη ρουτίνα μου.

Macrovita Eye Contour Gel: Με 96% συστατικά φυσικής προέλευσης, ενυδατώνει, τρέφει και αναζωογονεί την ευαίσθητη περιοχή των ματιών, ενώ παράλληλα υπόσχεται να μειώσει τους μαύρους κύκλους και να βελτιώσει την ελαστικότητα της επιδερμίδας. Μου άρεσε πολύ η υφή της, η εύχρηστη συσκευασία της και φυσικά τα αποτελέσματά της, αφού η περιοχή των ματιών ήταν αισθητά πιο φωτεινή.

Nuxe Creme Fraiche de beaute: Με 93% συστατικά φυσικής προέλευσης, απευθύνεται σε κανονικές/αφυδατωμένες επιδερμίδες (ακόμη και για ευαίσθητες) και υπόσχεται να προσφέρει 48ωρη ενυδάτωση και να καταπραΰνει την επιδερμίδα. Η υφή της είναι ότι πιο λιπαρό έχω συναντήσει, απορροφάται με μεγάλη δυσκολία αλλά το πιο απογοητευτικό ήταν το πιο έντονο άρωμα που έχει υπάρξει ποτέ σε ενυδατική! Ακόμη κι εγώ που απολαμβάνω τα αρώματα στα προϊόντα περιποίησης δεν μπόρεσα να τη χρησιμοποιήσω παρά μόνο μερικές φορές.. Πλέον η συσκευασία της έχει αλλάξει, ελπίζω το ίδιο και η σύστασή της!

Korres Pure Greek Olive Ενυδατική Κρέμα Ημέρας: Εμπλουτισμένη με αντιοξειδωτικό εκχύλισμα από κύτταρα φύλλων Ελιάς, εξαιρετικό παρθένο Ελαιόλαδο και βιταμίνη C, προσφέρει ενυδάτωση και ελαστικότητα, ενώ παράλληλα ενισχύει τον προστατευτικό φραγμό της επιδερμίδας και βελτιώνει την υγιή εμφάνισή της. Αγαπώ τη συγκεκριμένη σειρά και ό,τι έχω δοκιμάσει μου αρέσει πολύ!


Shiseido Protect Cleansing Oil: Ένα από τα αγαπημένα μου λαδάκια ντεμακιγιάζ! Με ανάλαφρη σύσταση, απομακρύνει με περίσσια ευκολία το μακιγιάζ και αφαιρείται πανεύκολα, αφήνοντας την επιδερμίδα σωστά ενυδατωμένη αλλά χωρίς την αίσθηση λιπαρότητας!

Lierac Masque Eclat: Μια μάσκα με κίτρινο άργιλο, παράγοντες lifting και εκχυλίσματα από παπαρούνα και σαγκουίνι, που άφηνε την επιδερμίδα ξεκούραστη και λαμπερή. Για καιρό ήταν η αγαπημένη μου και τη χρησιμοποιούσα non-stop αλλά πλέον έχει καταργηθεί και εικάζω ότι η Lift Intergal masque έχει πάρει τη θέση της! Υπόσχομαι να τη δοκιμάσω και θα επανέλθω..

Korres Watermelon & Cranberry face masks: Χωρίς δεύτερη σκέψη.. τις λατρεύω! Είναι οικονομικές, αποτελεσματικές και αναπόσπαστο κομμάτι της ρουτίνας μου! Οι αγαπημένες μου είναι η μάσκα άμεσης λάμψης, η μάσκα αναζωογόνησης, η μάσκα ματιών και η νέα απολεπιστική κρέμα με AHAS και ένζυμα!


Orofluido shampoo: Ένα σαμπουάν με 3 οργανικά έλαια (argan, cyperus και lynseed), ιδανικό για όλους τους τύπους μαλλιών, που υπόσχεται να καθαρίσει απαλά τα μαλλιά χωρίς να τα βαραίνει. Άφηνε τα μαλλιά μου εξαιρετικά απαλά, λαμπερά και διακριτικά αρωματισμένα με ένα ντελικάτο άρωμα κεχριμπαριού-βανίλιας! Μου άρεσε πολύ, όπως και το λαδάκι της ίδιας σειράς!

Korres Αφρόλουτρο Αμπέλι Σαντορίνης: Ένα αξιολάτρευτο αφρόλουτρο με πρωτεΐνες σιταριού και βιολογικό εκχύλισμα Αλθαίας, που καθαρίζει απαλά και αφήνει την επιδερμίδα σωστά ενυδατωμένη. Το φρουτώδες άρωμα από ανθισμένους ελληνικούς αμπελώνες σε βάζει σε καλοκαιρινό mood χωρίς δεύτερη σκέψη! Τα αγαπώ τα αφρόλουτρα της Korres και τα χρησιμοποιώ χρόνια χωρίς σταματημό!

Bumble & Bumble Bb Strong finish hairspray: Ένα spray που χαρίζει πολύ δυνατό κράτημα, στεγνώνει άμεσα και αφήνει στα μαλλιά ένα λαμπερό φινίρισμα! Το ιδανικό αν σου αρέσει να πειραματίζεσαι με διάφορα χτενίσματα, αφού το κράτημά του διαρκεί για πολλές ώρες!

Phyto Phytokeratine Extreme shampoo: Απευθύνεται σε κατεστραμμένα-αφυδατωμένα μαλλιά που σπάνε και είναι με διαφορά το πιο απογοητευτικό προϊόν που έχω χρησιμοποιήσει ποτέ στα μαλλιά μου! Ένα σαμπουάν που μόνο "εξαιρετικό" δεν είναι (έτσι χαρακτηρίζεται στο site της εταιρίας), αφού όχι μόνο δεν καθάρισε τα μαλλιά μου αλλά η μεταλλική του συσκευασία δεν σου επιτρέπει να την πιέσεις προκειμένου να βγάλεις την ποσότητα που χρειάζεσαι και πρέπει απλά να περιμένεις... Εδώ να σημειώσω ότι είχα και την αντίστοιχη μάσκα της ίδιας σειράς, την οποία δεν άντεξα και την πέταξα, αφού ήταν εξίσου απογοητευτική!


Estee Lauder Sensuous eau de parfum: Ζεστό, φωτεινό και άκρως αισθησιακό, απευθύνεται στη  μοντέρνα, δυναμική γυναίκα που θέλει να αναδείξει την πιο θηλυκή πλευρά της, που θέλει να γοητεύσει διατηρώντας παράλληλα την κομψότητά της! "Επικρατούν τα λιωμένα ξύλα και το κεχριμπάρι ενώ το περιβάλλουν ατμοσφαιρικές λουλουδάτες νότες, με τη θερμότητα ενός ίχνους πιπεριού και μιας ιδέας μελιού." Το επιλέγω και το αγαπώ χρόνια και εννοείται πως δε θέλω να λείπει από τη συλλογή μου!

Estee Lauder Double Wear stay-in-place makeup spf10: Φημολογείται πως είναι το No1 foundation παγκοσμίως και μαζί με τον ορό Advanced Night Repair είναι σίγουρα από τα πιο αγαπημένα προϊόντα της μάρκας! Αψεγάδιαστο, φυσικό-ματ φινίρισμα, τέλεια κάλυψη και μια διάρκεια που θα σε εντυπωσιάσει! Ακόμη κι αν η επιδερμίδα σου δε χρειάζεται μέγιστη κάλυψη, μπορείς να το αναμείξεις με λίγη από την ενυδατική σου και να το φέρεις στα μέτρα σου, απολαμβάνοντας έτσι την αξιοθαύμαστη διάρκειά του!

Το κεφάλαιο mascara είναι σίγουρα πολύ προσωπική υπόθεση, αφού οι προτιμήσεις μπορεί να είναι πολύ διαφορετικές! Η Maybelline είναι από τις εταιρίες που επιλέγω και εμπιστεύομαι στο θέμα μάσκαρα και σήμερα θα σου πω για τις τρεις που δοκίμασα πιο πρόσφατα. Η Volum' Express Rocket και η Push Up Angel δεν κατάφεραν να με εντυπωσιάσουν, με την Rocket να είναι σαφώς καλύτερη, αφού η Push Up Angel απλά χρωμάτιζε τις βλεφαρίδες μου. Η Colossal Go Extreme από την άλλη, είναι από τις αγαπημένες μου, αφού χαρίζει μήκος, πλούσιο όγκο και εξαιρετικά μαύρο χρώμα! Η Giogio Armani Black Ecstasy ενώ μου άρεσε πολύ, προτιμώ την Eyes to Kill της ίδιας εταιρίας που κυριολεκτικά απογειώνει το βλέμμα! Και τέλος, η Radiant Magna Lash ενώ υπόσχεται τολμηρά εντυπωσιακές βλεφαρίδες, το βουρτσάκι της είναι τόσο εξωφρενικά γιγαντιαίο που είναι σχεδόν αδύνατο να πετύχω ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα.

Benefit Porefessional: Ένα balm που χρησιμοποιείται τοπικά και μειώνει την εμφάνιση των πόρων, αφήνοντας ένα λείο, μεταξένιο φινίρισμα. Η διάφανη σύστασή του το καθιστά ιδανικό για όλους τους τόνους επιδερμίδας. Η διαφορά μετά την εφαρμογή του είναι όντως αισθητή και μου αρέσει!

Anastasia Beverly Hills Brow Wiz: Ένα εξαιρετικά λεπτό μηχανικό μολύβι που κάνει το γέμισμα και το σχηματισμό των φρυδιών παιχνιδάκι! Η λεπτή άκρη του σε βοηθά να δημιουργήσεις το εφέ φυσικής τρίχας και το αποτέλεσμα μένει αναλλοίωτο όλη μέρα! Για μένα το καλύτερο στην κατηγορία του..

Πώς περνάς τις ώρες σου στην καραντίνα; Μήπως ξεκίνησες κι εσύ την επιχείρηση "ξεκαθάρισμα τώρα"; Περιμένουμε σκέψεις, ιδέες για νέες αγορές και εννοείται εντυπώσεις για όσα τελείωσες κι εσύ πρόσφατα..


..for more follow Touch of Rouge at

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...